Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta reći, osim da SDP BH čeka sudbina SDP Hrvatske. Samo viša sila može skloniti Zlatka i da onda dođe neko koga će narod=glasaći prihvatiti. Žalosno je da Zlatko nema niti minimum morala ili obraza pa da sam sebi kaže \"Ja sam bio tri mandata, statut kaže dva, ja odustajem ali ću sve od sebe dati da novi demokratksi izabran predsjednik SDP bude na pravom putu. Nemogu naći adekvatnu riječ koja bi iskazala moju tugu zbog daljeg urušavanja SDP. Naravno, poslije kongresa ostaju i ovi izrađeni kao i Zlatkovi poletarci. Mislim da svojim prisustvom na čelu SDP više urušava BiH nego ijedan od ove šestorke. Nije ni čudo kada mu je cilj samo on lično na vlasti pa se nađe drug Mićo, ja i Suljo i slično, pri tome se posvađa sa Lajčakom valjda što ga ne progura kao što je Petrić i sl. Kao velikom SDP-ovcu ovo mi se gadi.
Šteta, jer mi koji nismo u partijama a lijevi smo, dali bi glas za Zeljka ili Jasmina.Ovako, ostaje Naša stranka a SDP-ova šteta
ja sam cuo da u Australiji ne krive Lagumdziju za pozare!!! skandalozno zar ne?
grinchy, mislis na onu ZLAJINU imovinu - po zakonu - DO Brankoviceve ili one druge nekretnine i firme u vlasnistvu gospođe Lagumdzija? Bogic Bogicevic je jedan od (mnogih) fiktivnih clanova SDP-a - za razliku od mene koja sam stvarno clan te stranke, ali jedini koga cijenim u toj stranci je Zeljko Komsic - iz razloga sto vise od Covica ili bilo kojeg ,,veeeeelikog domoljuba i najveceg Hrvata u BiH i sire\'\' - Zeljko istinski stiti prije svega hrvatske interese - ali i interese svih nehrvata na citavom bh prostoru. Kada bi Zeljko, kao najjaca SDP karika napustio SDP - ta stranka bi se raspala ko kula od karata jer vremesni SDP-ovci tipa Krizanovic, Behmen etc., sve sto su imali i znali dati od sebe su (koliko) dali, barem jos 10 x vise - po socijal-demokratskom zakonu se svi namirise i u blagostanju jedu Zlajinim ,,socijal-demokratskim\'\' kasikama - ne bas kao Zlaja zlatnim lopaticama, ali kad je - u ime naroda i po zakonu - jednoglasno ZA 18 Zlatnih godina.
I poslije Tita Tito! Poslije Staljina Staljin! Pa imaju li oni ikoga drugoga? I po čaršijama isti ljudi (komunisti - a šumom odzvanja ISTI, ISTI)...ccccc
Zao mi je sto Jasmin nije imao petlje da se kandiduje. Po ko zna koji put je pokazao da je jak samo na rijecima. Ja mislim da je on kriv sto nema vise kandidata. Svi smo ga organizovano predlagali, a on nam je okrenuo ledja. Naprijed SDP!!! Ko god bio na celu pobjedjujemo 2010!!!
Ma ovi nacionalisti se boje zakona o oduzimanju imovine kao sto ga svaka normalna drzava ima. Jedini Zlatko i nekolicina drugih politicari ga zele (posteni ljudi). Uspjet ce Zlaja.
Tovariš Staljin je bio samo diktator, a ne i lopov, tako da se teško mogu upoređivati.
Cestitam drugu Staljinu na novoj - staroj funkciji... ;)
I Zlaja je doš\'o do stana k\'o Branković po zakonu. Dobio čovjek nepovratni kredit (čuj kredit, a nepovratni) da se skući. I takav čovjek da vodi SDP i da priča o poštenju i pravdi.
Zlatko bolan kad ćeš mi vratiti one stvari što si odnio iz mog stana? Pravi si kokošar.
ZLATKO USRA TI I SEFA I STANICU! PA FAKAT SI PRETJERAO I NAROD TE SE ZASITIO. PA MORALNO BI BILO DA ODES SA CELA STRANKE.
Nije vazno ko je na celu SDP-a, Zlaja, Komsic, Bogicevic, ili neko drugi jer SDP opet ne bi pobjedio, a razlog je, kako neko vec rece, - nemaju KADROVE, lopove - one hodze i popove, koji vec niz godina stoci iz svojih stada naredjuju za koga da glasaju.
Takodje sam pristalica SDP-a (nama se to u Tuzli usadi od rodjenja :)))) ali treba pruziti sansu i drugima. Zlatko je odradio svoje. Ja bih najradije na mjestu predsjednika SDP-a volio viditi Zeljku Komsica zatim Jasmina Imamovica itd.
smijesno ..............