Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka se sve raspadne ..u p.m više...i sudovi i političari...SVI...MARŠ!!
Ja to govorim već godinama samo što to glupi bošnjo ne razumije...tako je je bilo kroz cijelu historiju...samo tortura od strane došla...jednom ih sve iskorijeniti za sva vremena i zdravo...
Pa vec jeste. Uspjeli su Srbija i Hrvatska preko svojih satelita (pri tome ogrezlih u kriminal) ono sto nisu mogli oruzjem i zlocinima. Svaka cast nesposobnim domacim politicarima, prije svega SDAu (ali i ovima sto su sto godina na budzetu SDP i dr. koji su glumili opoziciju), a i medjunarodnoj zajednici koja je pogazila sve moguce principe, medj. i ljudska prava. Cestitam gospodo. Nova Palestina je tu u srcu Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jëbö ti nas,mi smo samo za ovce cuvati..
Covjek danas ne moze ni u peMziju otici rahat.
otkud mu pravo na penziju sa ovim cinom?
Stevandicu, velikosrbi ne mogu odlucivati o tom kakvo je djelovanje Ustavnog suda. Dobro znamo sta vi zelite.
Sve što nije u korist Mileta je neustavno, a ono što mu odgovara je ispravno. Cjeli svoj mandat ruši sud i državu a niko nema m**a da mu se suprostavi. Ništa, neka mu daju sve kao što je to Bake radio
Jedan negator BIH manje...
Jedinu nacin da se maknu dodik pa i covic je znamo koji
Realno Ustavni Sud nijeništa ni radio. Sve nametne Visoki Predstavnik, Sudije žešći truhlež sistema, Tužioci poznatiji u SKY aplikaciji nego BH javnosti. Svakako treba sve otjerati. Samo u BiH Sudija Ustavnog suda može biti pekar, lutkar konobar vozać i bilo ko samo ne može bit dokazani borci za BiH i borci za pravdu.
Tata Dodik sta hoce to i uradi. Ne bi me izmenadilo da postavi vojsku na granicu entiteta.
Tako ste i Kosovo predali sad je na redu i pc
BiH nema ustav jer nikad nije donesen u parlamentarnoj proceduri, tako da ne moze imati ni ustavni sud. U BiH se moze samo Evropska konvencija o ljudskim pravima primjenjivati kao neki kvazi-ustav jer je ratificirana po regularnoj medunarodnopravnoj proceduri. Mi 30 godina glumimo da imamo ustav.
Nenad Stevandic, covjek koji je ucestvaovao u ratnim zlocinima, covjek koji je bio clan chetnickog pokreta, sikavan u chetnickoj uniformi i kokardi! I on da prica o ustavnom sudu BiH i sudijama. Na sto je ova izdajnicka Trojka, bagra dovela drzavu.
Nenad Stevandic, covjek koji je ucestvaovao u ratnim zlocinima, covjek koji je bio clan chetnickog pokreta, sikavan u chetnickoj uniformi i kokardi! I on da prica o ustavnom sudu BiH i sudijama. Na sto je ova izdajnicka Trojka, bagra dovela drzavu.
Raspashoj!
Pametan čovjek šta mu treba da bude predmet političkih obračuna
Srbetrebaguzitsamokoštosuihturciguzili 500 godina. Oni su samo na takav odnos navikli, mnogo je to bilo jbg., prešlo u naviku.