Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce u SBB ostati Fahro, Jusko, supružnici Arapović, alias Zvonko Marić i Rile...
@inspekt ako te čuje Memo gotov si
@inspekt Kako su nastavili, Fahro će sljedeći napustit i tražiti odštetu za duševnu bol
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naa omiljena Papanka......
koja ste vi klixe kanta od portala kada vas SDA fasisti redovno hakuju ?
uvedite da se komentar prvo mora procitati prije nego se javno objavi
Kreteni iz SDA i SBB sve gledaju kroz pare,za njih je pojam moral nepoznanica.Moral i poštenje nebi trebali imati cijenu.Svaka čast za profesoricu.
dobiju mandat i izadju iz stranke, tako i treba samo tuzit
Ma šta glumite, ugovor vas je mozda cekao, kad stalno putujete na račun građana, a najbitniji je potpis na ugovoru. Je ste li ga vi potpisali? Nek vještaci utvrde!
ugovori se ovjeravaju kod notara. sta kazu notari????
Ovaj nazovi ugovor je vrhunac zloupotrebe demokratije
Ovakvi POLITIČKI UGOVORI su uvod u ROBOVLASNIČKO uređenje DRŽAVE ! Tada bi dvojica -trojica stranačkih čelnika PRIVATIZIRALA stranke(iako već djeluju kao PRIVATNE) , a time i DRŽAVU to jest BUDŽETE ! Veći PROBLEM je što to svi VIDE, ali OPORBA i ULICA JE MUTAVA !!!
Hoće li reagovati notarska komora i sankcionisati ovog Samira Muslića?
Neko vam je krivotvorio potpise, hocete li podnijeti krivicnu prijavu? Pod dva, sad je jasno zasto mnogima nije proradila savjest u skupstini ks...
Ugovor si popisala ali se neće priznati jer se pred zakonom smatra ucjenjivačkim. Ali i to si znala pa to govori i o tvom moralu. Sa Fahrom u kolo i ostati moralan, To je mogao misliti samo idiot, A ti nisi idiot, Ti si ono drugo.
Jaca Katicina kitožderka?😂
"te istakla da su Arnautov i njen ugovor ništavni i nezakoniti ". Pa ne razumijem ili je ništavan i nezakonit zbog člana 1.9 Izbornog zakona ili ga nisi potpisala, pa je krivotvoren. Ne može biti oboje.
Nek je nama Danijela Kristić za šačicu vlasti potegla vitalni nacionalni interes nek Kolinda ima sta reci o ugroženosti Hrvata u BiH
FAHRO JE NAVIKAO PO SUDOVIMA HODATI...
Jasna nije ti smetala koalicija sda i sbb kad si bila u Federalnom parlamentu dok si bila zastupnici a sad ti kao smeta. Haha
Svi potpisali ugovor a ne sjećaju se onaj bio na moru a ova u Blagaju. Haha. Priča previše ofirna