Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poziciju nacelnika treba ograničiti na 2 mandata
Sve fabrike u tuzlu i industrijska zona vise ne postoje. Privreda u zivinicama lukavcu gracanici gradacu jaca nego u tuzli
Nadmašio Bandića, Asada, Sadama i zamalo Gadafija!
Jarane haj ti u penziju, nema kilometra autoputa u TK. Zaostali ste za Sarajevom decenijama.
Ostani Jasmine ! Poslije tebe neki će majmun ispustiti vodu iz panonskih jezera !!!
Jasminova djeca ne zele da zive, I ne zive u tom gradu kojim on vlada 22 godine, alfa i omega, bez koje se ne desava nista, niti se smije desiti. Eh ja ne bih bila ponosna na sebe da sam on, niti na grad takvog gradonacelnika cija porodica ne zeli da zivi tu.
Pa postavi svoga brata ili dajdžu ili amidžu, uglavnom nek je neko tvoj ba jer samo i isključivo tvoji znate upravlja Tuzlom.
Gospodin.
U suštini za 20 god vladavine, malo je uradio. Možda 2 projekta bitna. Za to vrijme prodano je građevinsog zemljišta vrijednosti par stotina mil km. Okružio se podobnim, pod kapacitiranim i poslušnim kadrovima. Zanimljivo će biti koga će licitirat. Dobro izgradio odnose sa građevinskim lobijem, cijene stana podigao u nebo.
Prava ona ateisticka njuška.
A i sarajevo se usmrdilo
22 godine a pola Tuzle jos grijanje nema
jasko jel ti dosta
haha cuj izjave sta ce biracima reci, pa sta ces prvo reci onima koji su te birali za gradonacelnika sto odlazis
Treba ostaviti Tuzlacima svaki vid evaluacije lika i djela dotičnog gospodina.
Jaraniko, ovo nije monarhija! Doduse, kako vladate, jeste anarhija. Kako ti to mislis da imas osobu koja ce te naslijediti?! Ne dao Bog nikome takve vladavine. Devastirali ste grad.
Jaraniko, ovo nije monarhija! Doduse, kako vladate, jeste anarhija. Kako ti to mislis da imas osobu koja ce te naslijediti?! Ne dao Bog nikome takve vladavine. Devastirali ste grad.