Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće Mandić, samo je malo mahmuran.
Izvodjači radova iz Bijeljine ? I ovaj mibral miroslav neki… Cccc
Ovaj ademovic je radio kao direktor eyofa, za sta se tereti Skaka . To niko nigdje nije spomenuo... otkud tu ademovic, ko ga je postavio itd
Jel to genetski materijal ispuzao na ulicu. Pa.20 projekata se radu u centru u isto vrijeme a što ti haver nije dobio dozvolu za zgradu pored Alte je sva frka. Mrš mladunac. Babu ti poštujem radi ratnih zasluga a tebi kažem.u ime nas građana Centra odhebi u skokovima - bolje da je babo genetski materijal po stomaku razmazo
Drži se parade homašu mali. U najboljem slučaju vrati se u vukojebinu odakle ste došli.
Ademovići baš guraju prst u oči Dini.
Jadno to Sarajevo više..samo se pati..ne liči na grad..tuga i žalost..u svakom segmentu.
Ovaj mali papcic bas naporan. Sine nemoj brukati oca. Mlad si ti sine.
Srdjan je gromada za Ademovica
jasko ba idi vozi arape prođi se politike
Trebali ste postaviti i nekoliko slika ulice da čitatelji steknu dojam o cemu je rijec. jucer sam prosao tom ulicom i makadam je blaga rijec sta je ono. cuj hoce samo da zakrpe, pa nemoguce je samo zakrpiti to nebi licilo na nista. postavite slike a ti Mandicu lopino potpisi i asfaltiraj ulicu!
Treba tog načelnika testirati na alko test
UZP-ovci i FGR-ci će braniti Mandića pa i po cijenu raspada Trojke. Jer njihov vrhonarani cilj je kad su odveć poklopili 2/3 Bosne, da u što većem omjeru poklope sh. kadrovima i onu 1/3 pod Bošnjačkom kontrolom. Zato će biti enorman pritisak na Konakovića da smiri "pobunjenike" inače pada Trojka. Konaković, onako ambiciozan i vlastohljepljiv će se radije odreći "pobunjenika" nego Trojke - jer bez Trojke nema ni vlasti.
Zato da se vidi da se ne zafrkava, slijedi ozbiljna prijetnja Dvojki (ocu i sinu): "Lako ću ja riješiti situaciju u NiP-u ako bude potrebno"! Riječju: previše sam ja uložio u NIP e da bi dozvolio neodgovornoj Dvojki (ocu i sinu) da me zbog tamo nekog lošeg načelnika trajno eliminišu iz vlasti, zbog ganjanja nekih principa. Demokratije u stranci ima dok nije ugrožena vlast, uprotivnom (Dvojki) slijedi metla!
hjo...gradjana jedne ulice...ou em dzi
Mandiĉ neće da se mješa sebi u poso , 😖
Mozda je zahtjev opravdan,nisam upoznat sa slucajem ali vidim skupilo se svih 5 stanare / vjerovatno Jasminovih jarana / da traze nesto. Gdje su ostali?
ulica je kao sa 1.linije fronta ali fakat. trebali su 10ak slika da okace da vidite na sta to liči.
Prodaše vam Mandića pod bubrege, moje Bošnje najnaivnije na dunjaluku... Sve pod plaštom ex-yu rock bratstva i jedinstva od Vječne vatre do hotela Zagreb. Ono je firmu iz Bijeljine u kojoj su poklali sve nesrpsko angažovalo da asfaltira po Sarajevu. Još bi i spomenik Batkovim pobjeguljama dizao... Nećeš Mandiću da je 100 nipova i konakovića!