Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo sposoban i priznat čovjek.čudo od čovjeka.i nemojte da dajete tako blesave komentare.
Trideset godina nam treba da osmislimo taj drzavni aparat, a imamo vise politickih partija i ljudi koji se bave politikom (a veze sa zivotom nemaju) nego Amerika i Europska unija zajedno.
jasenko ima veze s bih kao i zlatan ibrahimović ...što bi rekli zaboli ga.....
@RobertLafonteno s tim što je zlatan šmeker a ovaj je avetinja....dobija prostor za naprđivanje....
U pravu ste gospodine Selimovicu i sigurno je tako u Svedskoj gdje nije bitno puno ko je ko vec kakav je ko. Ovdje je na zalost jos uvijek mnogo bitnije prebrojavanje i razvrstavanje nego struka i pamet.
jasenko, lutko, ne diraj balkan, pogotovo bosnu ni sa 3 hirurške rukavice na ruci.
Koji si sad pa ti ?!
Mi smo ovdje samo svjedoci kako će zbog sporosti SDA i Željka da uključe pravovjerne Hrvate i Srbe u svoje redove ova zemlja propasti. Sve dok se to odgađa i ne krene punom snagom - nema haira...
ovaj iskreni osmjeh sve govori
Jasenka ko da je Inzko pravio.
@Babinka inzko pravi pizdarije po vučijoj luci ....
Ne primjetimo investitore iz EU oovdje pa nam kinezi dobro dodju.