Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li se proci od Buca Potoka na Otoku haha.. Hbg ja vas razumijem, tako bude i na blatuskoj petlji.. sta reci nego SDA inzinjeri
de ba seljak drz se Zenice
nasa govvna vama teku zagadise grad i rijeku smrdis Zenico
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nekada su davno kiša ili pljusak bili sasvim normalna vremenska pojava.Od kako su nastali kojekakvi portali,sada je svaka kiša i malo veća lokva postala vremenska nepogoda,katastrofa,potop senzacija.Bježe ljudi kao da padaju meteoriti.
poplavljene su jer su ih pravili ''stručnjaci''!
Pao jedan pljusak i kolaps pa jel vidite kakav ,,genocid,,prave firme koje prave ceste po gradu ovo je genocid za ovo neko mora odgovarqt
Za komentare vakcina je spas ne treba nista vise reci sve je receno da mi je samo znati kakva li si to ti japija stidis li se svojih dimenzija i objava
Ja, i?
dobro je pa je odvodnja sa puteva dobro regulisana kao npr kod podvoznjaka u buca potoku
Bilo je nevrijeme i u Lukavcu . ceste se pretvorile u bujicne rijeke pa nepisete o tome al taj podvoznjak u Sarajevu i marsovci vec poznaju
Ispod podvoznjaka u B Potoku vade lika da se ne ugusi
Ko kad je skolca i konpca seljadija naselila.Sarajevo..prodali njive i opanke i pravac Titova...pa nema gdje voda da ide od silnih seljakluka..nazalost bitnce dislajk ali istina koja boli..
Tek sad čovjek shvati da glave ovim inzinjerima treba otkidati. Ulica puna vode, ne mozes autom a kamoli pješke, pa čemu onda svi onoliki šahtovi na sred ulica???
alah kažnjava jer smo dali ženama pravo da voze
Ma dok se kanalizacije malo naviknu na kiše poslje ovih suša bit će to sve uredu 😁😁
Eto vode Sarajlije, zalite se kako malo malo nestane vam vode a Bake vam sa dovom donese vodu. Zaiata vam je Sultan dobricina!
Holandija ravna kao pista, kisa pada 70% dana u godini pa nema poplava skoro nikad...Problem kod nas su SDA inzinjeri sa kupljenom diplomom i nepismeni maistori koji sahtove postave vevinom 5 do 10 cm iznad nivoa....Talibanistan.
ama gdje poplavljene bgt, ovi novinari samo klikove hoce, slikali jednj baru i kofol poplava