Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Komsic, jedan lopov manje! Ova mafijaska organizacija zvana HDZ treba hitno u zatvor!!!!
@Bosanski Brod 100% Hebo te SDA privjesak i ti njega....
Bravo, u uredjenim zemljama je Ambasadorsko mjesto u takvoj zemlji kruna karijere diplomate od karijere, ova partijska Ambasadorka kako ga je zaradila?
Šta nas briga šta je radila bivša ambasadorica dajte info šta je radila buduća?
Dobra koka
Komsic je odabrao i onu Zovko pa vifjesmo sto se dogodi: danas govori protiv njega!
@Azura Parisic pa prava latinka,za sto lira u sto vira
Gdje se moze prijaviti za ove ambasadore da te izaberu? Moze li sa SSS?
nemere krstoljubka predstavljat nas bosnjake.
A zašto nemamo informacije gdje su Jadre i ostali BH ambasadori prošli diplomatsku obuku? U Zagrebu, Beogradu ili mozda kod Baketa na Baščaršiji?
Oteto prokleto.Smecar.
Sabitizpazarica.nek Baki postavi tebe ti si svakako gluuuup za SDA Stranku tako su podobni
Prijasnja ambasadorica bila savjetnica zamjenika ministra. Kruh te hebo koji kadar. Nadam se da cemo je sacuvati u nekom aparatu
kakav članak ,takvi i crnohumoristični vicevi .pih!
živio sabit iz tarčina!
Njene kvalifikacije i vjestine koje je stekla pise fino u prvoj recenici. " Negodic je vec prosla diplomatsku obuku". Zato drzu do sebe, a ne to stecenog znanja
Mačka