Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobila je i Turska 1999 i jos ceka…
Kaze Miletic sad na Face Tv da u drzavi ima 600 milionera a 300 ih je kriminalom steklo. Znaci ne zelimo u EU dok ne bude 300 SANADERA!!
Me nema on pojma, 600 ih ima samo u sarajevskom kantonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BIH politicarima nije u interesu EU. Zasto?!! Pa zato sto tamo imaju pravila, zakon i tok novca. Kraj price
Kaze Miletic sad na Face Tv da u drzavi ima 600 milionera a 300 ih je kriminalom steklo. Znaci ne zelimo u EU dok ne bude 300 SANADERA!!
" Otvoreni balkan" je samo stvaranje velike Srbije i Albanije, a nasao si u kome ces mirotvorca traziti, u pi..oustom fasisti iz Bg, uceniku Seselja i kriminalcu.
Ma nema potrebe, sad ste se sjetili, kad je dogorilo do vaših zadnjica.
BiH neće dobiti status do kraja stoljeća.
Ne treba nam,hvala!
NIPOŠTO TO SADA UČINITI , I TAKO NAGRADITI OVE NACIONALISTIČKE HOHŠTAPLERE....KAD PROĐU IZBORI, KAD SE KONSTITUIRA VLAST, TADA, PA KO GOD BIO U VLASTI....
Treba vama jeftine energije to vas zanima
Okaći mačku o rep ili nas primi te ili ne,taj kandidatski status to ti je možda nikada u prevodu,a čovjek kad pogleda ko je samo tamo i ne ide mi se u EZ.
Borut brat ❤️ Fajon sestra ❤️
Šta će joj
Kandidiraj Borute nek je ko avlija.....
Evropa je razjedinjena i nestabilna.
Treba im nasa energija, i to je to.
Trebace vam nasa struja i pelet kad dodje zima? Jel zato?
Dabogda kćeri...
Fala vam, ali mama nam ne da upadnemo u loše društvo.