Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je bila i ostala agresor na BiH. Koristili su i jos uvjek koriste načine kako da otkinu dio BiH. Ako neko misli da imaju dobre namjere grdno se vara.
Freedom_Writers Odi molim te čitaj historiju stranih historičara a ne svojih partijskih hajduka po kojima je prvi čovjek na planeti Zemlji bio Srbin. Jedina zemlja i jedino ime koje hiljadu godina postoji je ime zemlje Bosne. U dalekoj historiji niti je postojala Bosna, niti Srbija, nego obične provincije Bizanta. Prije toga ste bili isto obično pleme karpatsko. U historiji koja se izučava u svijetu a ne po seoskim školama Svetih Sava, Srbija sigurno ne postoji od pamtivijeka.
Sve dok tako razmisljate necete imati napretka. Vama niko ziv ne valja. Ponekad su vam milogorci dobri, ponekad sipci i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je sigurnosni problem,jer kako dozvoliti da drzava koja je bila agresor ponovo sisir svoju vojnu industriju na teritoriji BiH. Jednom su izbaceni, sada bi da udju na mala vrata.
Sve ce to finansirati Bošnjo kad putuje do Beograda.
Kaze "premjestili su iz Rajlovca u Bijeljinu"...valjda pokrali i odnijeli u Bijeljinu bas kao i na Pale.
ZASTO MUSLIMANI MISLE DA SU VLASNICI BIH.!??....BIO RAT, ....I OSTALO VAM 23 % TERITORIJE I TO U OKRUZENJU . ...I TO , PERFEKTNO UNISTAVATE SAMI BEZ ICIJE POMOCI ...LJUDI VAM ODLAZE, KORUPCIJA, NERAD I NEODGOVORNOST, GRABEZ POLITICARA I STRANAKA DA SE SVE TO VIDI IZ AVIJONA...NITI ZASTAVE , NI HIMNE , NI REPREZENTACIJE, NI ISLAM NI SVETOVNI ZIVOT, ...ODBACENI OD SVIH MUSLIMANA SVIJETA ZBOG ODNOSA SA AMERIMA , NECE VAS EU, ERDOGAD VAM KUM ALI RADI SA VUCICEM, ...LUDNICA OD DRZAVE !!!!
Sto onda zivis i pises ovaj post iz Bosne, mrs u Srbiju koja ti je bolja drzava!!!!!!
Kuhaju pravoslavni teroristi opet neki genocid na umu
Neće Njiva dati !
Opet se dizu TENZIJE, ccc pa zar niko ne slusa naseg Dritana, a i ako zagusti ima tu TIkTok Ramo.
Drina, elektrane, eto ne treba ti bolja motivacija sto Srbija hoce RS.
Hoće. Srpska ima kompanije a Srbija ima poslove. To je prava kombinacija, peedsednici Mile i Vucko.
Rs ima samo hale i staro gvozdze od masina haha
👍
Ovo se nesmije dogoditi...
To je protiv Daytona!
Protiv Dejtona je i ukidanje vojske RS, prenos imovine, postavljanje turiste koji nije izabran po dejtonu i ustavu podsredstvom savjeta bezbjednosti EU, itd... O dejtonu i ustavu najvise pisu ovi iz 22% iz djela f.bih oni koji i najvise krse ustav i dejton.
Ma nema tu sreće sve dok postoji republika prisvojna zamjenica.
Mogu Vatrogasce obučavat ..
NIsam baš siguran da ovo može proći tako lahko, ali eto, pred nama je. Bumo videli!