Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasale su sestre Ramovic, glasajte i Vi
Glasali su ucesnici rijalitija, neka glasaju i oni
Uhljebi su svi glasali za svoje "gazde". A narod nek bleji naredne 4 godine!
Ne mogu da vjerujem da degeni sjede kuci i nece da odu na glasanje. Crkni stoko kad si takva !!!!
Nadam se da ce sda pobijediti, jer je ona jedina konzervativna stranka. Ostale su liberalne.ko ima kristalnu i fluidnu inteligenciju razvijenu znaju da je liberalnost u svojim temeljima pogubna za drustvo. Susjedne drzave imaju jak nacionalizam. Bosnjak bi postao jos jadniji. Iako je sama sda jadna nazalost mi bolje konzervativnije stranke nemamp iako se u ideoloskim i politicki ko konzervativac razlikujem od nje.
Svi koji nisu izasli na izbore rade najvecu stetu ovoj zemlji
Od ukupno 3.155.316 registrovanih birača na redovnim biračkim mjestima na lokalne izbore 2020. godine... Ovo ne razumijem ?! Ako imamo 3,5 mil stanovnika znaci djece do 18 god ima jako malo ili ? Koliko je to registrovano mrtvih ?
Mi nemamo izbor glasamo izmedju fva zla. Na zalost izbori su nam slicni onome kad glasaju dva vuka i ovca sta je za rucak
Znal se sta😂😂😂
u americi 2 stranke kod nas 129, gasi mjesalicu , motaj kablove i bjezi odavde ko moze
SPAS = elektronsko glasanje, ovo je cirkus u nastavcima. Sa jednim klikom od kuce ili sa birackog mjesta gdje su tableti ili mobilnim timovi sa tabletom ti dodju kuci i glasas. Jedan klik i u realnom vremenu svako vidi ko vodi i nema apsolutno sanse za izborne prevare, "nestale" kutije, prevrnuti kombiji, ispale vrece iz kombija i slicni cirkusi. Po meni ko glasa protiv ovog zakona je u namanju ruku sumnjiv zar ne?
Sutra nema psovanja i vrijeđanja vlasti, vidite da je do nas al ne do njih.Stoki mrsko izaći a hoce da joj bude dobro, nije ni zaslužila bolje
Stoko opet ce vam SDA vladat, nemate se pravo zalit naredne 4 godine. Mrsko vam izaci i glasat STOKO!
Hoce li opet biti izlaznost 51 posto, svake skoro godine 51 posto navuceno ? Cirkus
Ja bio i glasovao, dao svoj mali doprinos. Nadam se i svaki drugi komentator ovdje. Jeste li vi?
@brkox Naravno.
SPAS = elektronsko glasanje
ljudi glasaju u mojoj mahali vise nego ikad, broj registrovanih biraca u BiH je 3,3 miliona a po popisu iz 2013 BiH je imala 3,3 miliona STANOVNIKA, s obzirom na iseljavanje sad nas je jos manje + odbijes maloljetne osobe i vidis da ima 800 hiljada registrovanih biraca viska
Ja bih rekao: ispod 39 posto.
Ma jediteeee i vi gradjani govnaaaa, kao nema niko novi nikad, svake godine imaju novi i bolji, prije ste se zalili ljevica razjedinjena evo sad su ujedinjeni pa se opet zalite. Vi ste obicne ljencuge, mrsko je svima prohodat 100m do svog birackog mjesta, ako ovi sad ne valjaju glasas za drugeee bilo koje pa ces vidjet valjaju li oni, a ne da ne glasas nikako. Ovce obicne, vi zasluzujete ive sda seljacine da vas tlace.