Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je ono dao sve pozicije HDZ i SNSD ko im je dao najviše ministarskih pozicija ko im je dao da postavljaju svoje direktore na sva bitna mjesta, ko im je to sve dao jer je morao spašavati svoje ortake zatvora pa se trgovalo
Možda je davao, ali ovoliko nije sigurno. A ako vam je to odbrana, koja je onda razlila između vas i SDA?
Sta radi Tužilaštvo? Kad ce ovaj lopov biti uhapšen zbog pljačke države, organizovanog kriminala, brojnih malverzacija, političkih ubistava, itd, itd.? Njegova kravetina bez diplome, odnosno s laznim indeksima, isto tako treba piti procesuirana, ali izgleda da neko koci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Diplome, Asim, Osmica, Respiratori, Fadil. L o p o v č i n o
Cijeli život pljujem na SDA, ali od 02.10.2022 pokazala je trojka da je 100 puta gora, tj. da su infiltrirani kontraobavještajci.
@fbUser1675356249 oslobodjen od korumpiranog sudstva, Osmica dvije lazne diplome donosio, Fadil seoska varalice unistio sto je dotakao, diploma nije validna nego uopste ne postoji...@SlobodnaBosnia a evo onoga sto mu sad ni Ameri ne valjaju, rado bi ti nas sa nekim "novim prijateljima" 🤣 zar ima jos sendvica?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosta te više.30 godina tvoje vladavine
Cim najvece Bosnjacke stranke nema u vlasti, osjeti se gore stanje.
Pustila ga Sebi ja iz kuće?
MOze biti Bakire, moze biti. Ali mi znamo da ti ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si nebitan!!!! Da ti je Sebija falsifikator! Zapravo , vi ste izgubljeni oboje a s vama i izdajnicka SDA. E sad ti krivo da neko radi isto sto si i ti radio, pogresne poteze a sve na stetu BiH i Bosnjaka. Pa je li samo ti imas eksluzivno pravo na izdaju!!!! E nemas....Nego pakiraj kofere Bakire i shvati da si PROSLOST!!!!!!!!!!
Bravo. Potpisujem.
Ko nam potpisa rs u dejtonu bake Jel se saznalo i kodade presuđenim policiji i vojsci rs da postoje ,a mi borci ih bili stavili na zaprege.
... ko što ste vi?
FGR + 2 UZP-a OD SABAHA ZAJEDNIČKIM SNAGAMA BOMBARDUJU E DA BI ODBRANILI DOSADAŠNJE KVISLINŠKE DOBITKE OD 3-KE I DA BI ZATAŠKALI NOVE ISPORUKE KOJE 3-KA SPREMA U CILJU DEFINITIVNOG POVALJIVANJA I SAHRANJIVANJA BH. DRŽAVE.
FGR + 2 UZP-a OD SABAHA ZAJEDNIČKIM SNAGAMA BOMBARDUJU E DA BI ODBRANILI DOSADAŠNJE KVISLINŠKE DOBITKE OD 3-KE I DA BI ZATAŠKALI NOVE ISPORUKE KOJE 3-KA SPREMA U CILJU DEFINITIVNOG POVALJIVANJA I SAHRANJIVANJA BH. DRŽAVE.
Bakire vrati se ti si pomalo hapao ali boga mi je bilo puno bolje s tobom sad idemo baš na dno sa trojkom sve si upravu
😂😂😂😂
Vrijeme je da ovaj klan, koji je unazadio BiH, ode sa političke scene, zauvijek!
Strasno je koliko su nam politicari nesposobni i korumpirani.
Upropastio si reviziju tužbe protiv srbije , ti si veleizdajnik.
Ovaj covjek je zlo zla. Potice rusenje institucija i sve koji ne misle kao on naziva izdajnicima, po receptu svog oca. Srbi i Hrvati u BiH imaju po trecinu vlasti na nivou BiH. Svakome se to moze svidjati ili ne, ali to je tako. Konstantno gura pricu da se nekome nesto daje. Ne daje se nista, Srbi i Hrvati dobijaju ono sto im pripada ustavom. I ti si Bakire ustupao razne funkcije jer, pobogu, tako sistem u BiH funkcionise. Prestani s tom Alijinom spikom o nekom izdajnistvu necega.
OGLAS : Trojka traži botove, primjećeno je da je narod počeo misliti svojom glavom
3..2..1 botovi o respiratorima i reviziji