Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažov! Lažovčina! Bakir Izetbegović.
Sram ga bilo ponistio tuzbu protiv srbije i sad se javlja da ima u sebi trun ljudskosti izvinuo bi se zrtvsma grnocida I podnio ostavku na sve dok je ziv.
UZ TEBE SMO PERSJEDNICE! 💚💚💚
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodji u Face to Face sa Nevenkom i fino razjasnite sve, ako mozes ocistiti obraz. Cega se bojis ako si u pravu Bakire?
Izdajica!!!
Ma pasa moj ako ti ne odes iz SDA nema te sta trazit na izborima , tebe je ona Tromp sahranila
Čovječe šuti, poklopi se, štošta si dopustio, svakakve si dozvolio i pozicije im dao. Očito je da nemaš tu mudrost i osjećaj pravednosti za poziciju na kojoj si.
E moj prodo si sve zrtve rata,sve si nas prodo da uzmes koju kintu privatno jel vam dosta kakire tebi i tvojoj takozvanoj doktorici
Pokušaj bar jednom biti čovjek, zavuci se u mišju rupu i ne izlazi iz nje.
Sram te bilo izdajniče jedan.
Najvaznija stvar koju je Trump pomenula jeste cinjenica da BiH moze ponovo traziti pokretanje postupka i da se zahtjev moze podnijeti uz obrazlozenje da se ista nije urucila u prethodnom regularnom roku zbog obmana/zavjere. Ukoliko je ovo tacno onda se sve patriote trebaju odluciti do cega im je vise stalo - do istine ili Bakira.
100% u pravu, pet godina nakon revizije se poteze pitanje naravno samo u predizborne svrhe i nista drugo, pa sto Dodik vesla o otcjepljenju nego sto realno nema nista dobro da ponudi, tako i najbolja vlada u svemiru sada gusla o ovome a pet godina su sutili.
Lazove!
Koji konj.Sreća za Baketa sto su ima puno ovaca među glasačima.Kakvo recikliranje nego treba to stalno pominjati da ne zaboravimo koliko si nas shebo sa neuspjesnom revizijom isto kao sa autoputevima i brzim cestama.Hebo te Fadil Novalic koji kao i ti samo nebuloze izjavljujete.
Svak pravi greske,zasto on ne smije?
Cuj reciklira se??? Pa i kad preselis,i jos generacija iza ti ces se vrtiti od silne dobrote koju si ostavio iza sebe.Jednostavno receno,gdje ce ti dusa??
Šta uradi crni Bake,kaže mor'o sam!
Sud u Hagu je odbio primiti reviziju i porucio da je to zbog toga jer Softic zakonski ne moze biti imenovan za agenta.Dali su 48 h da se imenuje neko,zakonski adekvatan od tri sluzbena lica koji ce predati zahtjev za Reviziju:1.Ambasadorica BiH u Hagu 2.Ministar vanjskih poslova BiH 3.Predsjedavajuci parlamenta BiH.Softic nije bio legitiman agent.
Softic je dosao u Hag, 6 dana nakon najave u Vijecnici,da preda zahtijev za Reviziju,ali nije bio legitimni agent.Sud je poslao odbijenicu Predsjednistvu BiH,sa obrazlozenjem da Softic ne moze biti agent i da daje mogucnost da to bude neko drugi.U Izetbegovicevom odgovoru Hagu stoji,da on ostaje pri odluci da Softic bude agent.
Pa šta ima veze što se reciklira ako ti nisi ništa kriv u tome! Problem je što ti znaš da je tvoja krivica za neuspjeh