Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isprdio si Bakire. 20 godina jebes u mozak vlastiti narod. Dosta je vise. Nesto nema ni gospodje "agregatno stanje" sa famoznim izjavama koje zrace intelektom. HEHEHE
zar nije Izetbegović u penziji..?
Muda mu vise do poda nosa ih u fiseku.
još konta da je bitan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Guze ce dati df i poslusati sda
ILI CRNO ILI BIJELO.NEMOŽE I CRNO I BIJELO SKUPA, JER SE OVDE BORI DOBRO PROTIV LOŠEG.LIJEVO JE LIJEVO A DESNO JE DESNO.TO DVOJE NEIDE NIKAKO U ISTOM PRAVCU.ZAŠTO I ZBOG ĆIJIH INTERESA SASTAVLJATI ZLO I DOBRO.INTERES NARODA JE SAMO DOBRO.
o ću vlastiiiiiiii... vlastiiii... vlasti... vlaa....
Na stranu politiku,jel se ovaj komsic trijezni ikako, bas mu se da primjetit na faci da je okorjeli anonimni alkoholicar, na svakoj slici se iskrivio, a da ne pricam na sta lici na javnim nastupima, pred kamerama, dobio covjek boje po stare dane 🌚 a oci ko fildzani, eto ko upravlja drzavom, ne zna sastavit dvije recenice da ne zapne.
Jel ba Željko gdje no Bakir bi u ratu...
Boze sacuvaj vise ove bagre.. Dok se oni za*e*avaju ko ce u vlast i ko ce bolje proc, narod i dalje zivi na rubu egzistencije, rade za 400 maraka, rade subote a nekad i nedjelje, sto odlaze mladi da ne pricam, a i kriminalci hladno haraju Bosnom reketare i dilaju, a jos gori kriminalci tj. privatnici, izrabljuju jadan radni narod, i dovode do ruba psihickih oboljenja.. Al to nije bitno, bitno je da se ova saka moralne truhlezi uhljebi sto bolje. Pa treba izac na ulice i svima im *e*at mater!!!
BEZ OBZIRA KO ĆE BITI NA VRHU , NARODU SE NAJAVLJUJE PORAST CIJENA OD NOVE GODINE KOJI ĆE JOŠ VIŠE UGROZITI I OVAKO UGROŽEN I NIKAKAV ŽIVOTNI STANDARD . ZA KOGA SE KO OVDE BORI , U IME NARODA A PROTIV NATODA.!!
To se zove Pirova pobjeda, ugasite se pomozite bosancima.
samo SBB ne smije biti u vlasti
Koja glupost. Pa niste vi pobjednicka stranka jer niste ni blizu natpolovicnoj vecini tako da vam je ta djecija prica skroz nepotrebna. Spali ste na puno manji procenat nego sto ste racunali pa se sada bojite da do lokalnih izbora ne izgubite jos vise.
Koja glupost. Pa niste vi pobjednicka stranka jer niste ni blizu natpolovicnoj vecini tako da vam je ta djecija prica skroz nepotrebna. Spali ste na puno manji procenat nego sto ste racunali pa se sada bojite da do lokalnih izbora ne izgubite jos vise.
Vidi ovog....kako ga nije sramota izaci i uopste sta govoriti.....on ce nesto....uh uh uh kosti ti truhle j....
Ma kakva SDA, njoj ce se najvise obradovati Dodik i Covic jer onda mogu nastaviti sa mantrom o muslimanima i tzv ugnjetavanju od strane muslimana. Neizborom SDA se uzima oruzje iz ruku manipulatora koji bi da podijele BiH. Zato, samo gradjanske partije vode BiH u bolju buducnost! A za to vijeme neka se svi ljudi raznih religija, rasa i nacionalnosti u BiH osjecaju kao kod svoje kuce. Oni kojima se BiH ne dopada, treba pozeljeti sretan put, eventualno im kupiti kartu u jednom pravcu.
Dali je tacna informacija da ce ga Dodok primiti u Lukavici!?
Ako se opet udruzite sa SDA necete sljedece izbore ni prag preci nikada vise necete moj glas i moje porodice dobiti ...