Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti iza sebe imas nas bosnjake, udaras nam poreze nemilice, gore nego ferenc tahy matiji gubecu i njegovoj raji.
Interesantno da Dodik jos nijednom nije negirao genocid, od kad je zakon stupio na snagu. Hajde Mile negiraj genocid ako smijes. Mile vise nije Baja, nego mis
jos se nada da ce negatori genocida ostati na vlasti, ocito im zeli dobro, da i dalje bosnjacima uzimaju pare. dodik nece komentarisati, ta nije smit bijedni sdaovac ili sdpovac, sbbovac i ostali, koji samo su gordi i ponosni prema bosnjacima a pogete glave i umiljati prema uzpovcima i genocidašima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najviše bi volio , da vas Šaban /šmidt/ , onako u paketu smijeni , pa da se svi ljutimo , ko fol , 😎
Niko se nebi ljutio jarane sem ovi uhljebasa
Didic, ba, prepozn'o sam te po zarezima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ohani loma Bakire. Iznenadit ces se kad nakon avgusta pocnu smjene politicara u BiH, i to ne samo u Sumskoj! Vas trojicu, Dodika, Covica i tebe treba pod hitno smijeniti jer ce to biti definitivno najspasonosniji potez za BiH!
Samo se ti uzdaj da ce nam drugi rijesiti probleme i nije citav svijet...rusija i kina su protiv a to je pola svijeta i pazi da nam ne odrapi sutra ovaj nesto sto nam se nece svidjeti, poput izbornog zakona i sl.pojma ti nemas, gdje su tvoji potezi, st ati radis i zasto u politici postojis ako ce Šmit rjesavati sve...
@opleti, mojne da postavljas tako teska pitanja nashem Baketu. Nije on kriv sto se ne moze nositi sa udruzenim S-H pokusajima da uniste BiH. Covjek se radja sa stanovitim kvalitetima da bi bio u stanju da zastupa jedan narod. Jedini talenat koji ima je igranje shaha;-)
Bit ce i tebi po guzici
Bakire , ja znam šta ti hoćeš da kažeš , ali ovaj put zaista nema mjesta nekom "merhametluku". Svojim dugodecenijskim postupcima , suprotno svim zakonima i zakletvama koje su polagali prilikom zauzimanja najviših pozicija u državi , svi , dakle svi kadrovi iz rs-a prekršili su zakone i moraju odgovarati..Nažalost , to BiH ne može sama , nego trebaju stranci,...jer oni su i donijeli ovakav Deyton , pa neka reaguju.
Uz tebe smo predsjedniče
Vraćaju se stara dobra vremena. Samo druga imena. 05.03.1999 OHR Sarajevo. Visoki predstavnik Carlos Westendorp je danas smijenio Nikolu Poplašena sa dužnosti predsjednika Republike Srpske. Ova odluka stupa na snagu odmah. Visoki predstavnik je donio ovu odluku nakon što je primio pismo predsjednika Poplašena u kojemu on odbija zahtjeve visokog predstavnika u svezi sa njegovim nezakonitim nastojanjima da smijeni premijera Vlade Republike Srpske Milorada Dodika.
A ti si gu.icom zatvorio vrata zapadnom civilizovanom svijetu
Borenović fino reko da je ovo suludo što Bakir priča ,i on opet.Ma bolite neka stvar hoće li se odljutiti.Tvoje je da odlučno lupiš šakom od sto i ko nikad odgovoriš ološu u eresu da eresa neće biti ,jer su krenuli tim putem .
Ovaj sve nabroja i spomene..ali nikako da spomene hapšenje korumpirane elite iz SDA a ima ih ...fijuuuuu
E ni trečinu svita nemate dje kina rusija kuba i ostali normalni za razliku od Vas ne normalnih i glupi
Hahahaha Kuba strah i trepet dok su Amerika, Njemačka, Japan, Izrael, Austrija i Kanada glupe
Trezorski sargan opet lupa gluposti.
Da hoce i tebe malo uvesti u red da i mi dusom dahnemo !!!
a koga ti imaš iza sebe
Rješenje Rs srbiji..hercegivina hrvatskoj! I svako svojim putem..to je to! Što ostane Bosna!
Budes li ti srao, i prijetio prvi ces otici u tri pm, majmune mladomuslimanski, lopinasu pogani