Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Japan je istinski prijatelj BiH. Uz to su vrlo sposobni. Sto vise saradjivat sa njima i Njemackom. Ne pricaju puno, rade konkretno i jasno.
Kamo sreće da se okrenemo Japanu a i Japan nama. Da budemo zemlja tehnologije, pametna zemlja sa smart tehnologijom, jer nemamo neke narocite resurse. Bolje proizvoditi čipove, igrice i robote nego ugalj i trovati svoj narod.
@Ministarstvo Kamo srece .al to se nece dogoditi dok narod ne dodje svjesti i prestane davati podrsku ovima sto nogama i rukama potkopavaju ovu drzavu i tako je prave nestabilnom za bilo kakve investicije...
vrijednija je opstina centar nego 10 japanskih donacija.....
POZDRAV ZA MOG JARANA IZ ZÜRICHA
@SVICARAC2000 jos veci otpozdrav, kako ide brate? broje li se ojri?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko Hin se naprimo kirbas😃
halo klljixu,mislim ono malo ala dildica ratnohuskacka rertorika pa mislim,kako vas je karnuo Kesic svaka mu cast.majka nema dalje..mater vam j.... hahahha koje ponizenje hahahaa
hvala japanu po milioniti put njih volim i cijenim
kad ga je vec primio neka nam kaze jel mehkan?
FRAdončić upravo na FAceTV upopzorava Bakira DA NE LAŽE VIŠE i DA NEĆEMO " MRLJAVIT" Fahro se boji koalicije SDA/SDP, što je sasvim realno nakon katastrofe SDa na lokalnim izborima !
Ilidžu je prodao arapima, zapadnu bosnu babi, Goražde dodi, a japancima će prodati 10 manje vrijednijih općina
Bakir je car!
Bakire, de_molim_te zafali se ljudima na Kirin kupu, i u moje ime
Hocel i njega Bake vodit Kod Kibeta?
BAkir ponudio Japanu izuzeteno jeftine TERENE ZA GOLF, na mjestu nekadašnje izvozne fabrike Krivaja Zvidovići . Neće više da ga bilo šta podsjeća na komunjare, samo investicije, turizam i sjeća šume za njegov NATRON ( Kombinacija Iran preko TUrske) . NA pitanje ima li problema rekao je da ne igrači ne obraćaju pažnju na bradate hipike iz obližnjih zajednica koji stalno uzvikuju ALahu EKber !
Japanac pitao Bakira kako je za svakih 10 stanovnika BiH izgrađena bogomolja a njih ima 3,8 Miliona zar nije bilo bolje da je umjesto 380 000 bogomolja napravljeno 380 000 radnijhmjesta do sada, za svaki narod po 100 000 plus 80 000 za ostale i one iz EU koji NEMAJU POSLA ?? KO što su uradili Japanci nakon drugog svjetskog rata u razrušenoj zemlji !. PA nek novozaposleni Bosanci od zarade dižu sebi bogomolje !
Najjači narod na svijetu, Japan u srcu. Hoćemo Japance, a ne Arape
Japanski ambasador na kraju upitao prevodica zašto Bakir stalno naglašava nezaobilaznost IMTa bilo gdje da investira u BiH i šta to znači ?
Imal neki pametnjakovic na planeti da moze da uradi" restart" drzave na fin nacin.. nebitno na pol, boju kože ili bilo sta drugo.. samo nek je pametan!
jesil mu Bake reko: "meni je Japan tek na trecem mjestu"
Nakon razgovora mu kaže Japanac : Ba Kireee bolan Kitumijaši