Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta više i tvoje šuplje priče... Svaki od mandata ti prolazi u praznom za narod, a tebi pune se džepovi.
Koja se to afera veze za Bakira Izetbegovica??? Nijedna, za razliku od ostalih lidera politickih stranaka. Tako da pricu o nekom imaginarnom bogacenju, okaci macku o rep.
@oblutak123 JOJ KAD VIDIM BAKIRA NAJEZIM SE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir Izetbegović je predstavnik i kreator jedne višedecenijske kastinske politike koja je oslonjena na ''temelj'': Moj Babo je, moj Babo je, podaništvo uposlenika u administraciji, JP i JU na svim nivoima i ''lojalnost'' njegovih probranih 5, 10, ili 100 familija. Bošnjaci ''pamet u glavu''.
@Hamoponovouredu super si to primjetio...inace pobjednicke stranke nikad ne zaposljavaju podobne...ni HDZ, ni SNSD, ni SDP nikad nisu zaposlili nikog ko im je podoban ...samo SDA to radi...koji su to idioti UZAS!! :) :)
Kada vidim Bakira da ne pokazuje 4 prsta, raznježim se.....
Nema ni u Nato , ni u EU dok Hrvatska ne odobri
po Bakiru izgleda da fakat negdje u Ustavu pise da je za formiranje vlasti posle demokratskih izbora, neophodan ANP!!!???
..ali bice ipak da je najneophodnije da se na sastancima "svodi na distribuciju pozicija"
Laž
@MostaracOdDo Ti mora da si iz ( Источни Мостар) ovog u zagradi Mostara.
@bravarKrepo A jedna vreca za mog Bakira
Meni stvarno nije jasno zašto početkom 90 je povučen od strane Alije potpis sa Beogradskog sporaz,gdebi Bošnjaci bili drugi po brojnosti i svi bi živeli u jednoj državi i po dogovoru prvi predsednik bi bio Bošnjak,ne bi bilo rata,a posle ni zle krvi,ekonomija bi sigurno bila bolja nego ova danas,,BiH ne bi bila podeljena kao što je danas i to toliko podeljenja da nema nikakvu budućnost,,Alija vas je žedne preko vode preterao,,,a na kraju ste dobili muški polni i to neosakaćeni organ
Bakira Izetbegovica nema ni jednu aferu, za razliku od ostalih lidera politickih stranaka. Tako da on ne mira nikome popustati. Pricu o nekom imaginarnom bogacenju, i krađi je zlonamjera i izmisljanje...
@Nov iGrad ..jaro sam Bakir je afera. To ti je isto ko kad bi zalijepio nos za drvo pa ne vidis sumu,..tako i ti zalijepio nos za Bakirovo dupe pa ne vidis afere
U kojem kontekstu ovog clanka je "distribucija pozicija"? Ne kontam.
Naivni bosnjaci nasjedaju na propagandu. Pogledajte kakav status ima Dodik odnosno Covic kod svog naroda, niko ni rijeci. Vozi se u helikopteru od Banja Luke do Doboja, mercedes od cca 200.000€, vile na Kipru, Dedinju, imanja po Laktasima. Covic takodje u audi Q7, vila zbog koje promijenjen tok Radobolje i sta sve ne. Kada se radi o bosnjacima odmah se popljuju ako se skoda ili passat vozi.
Baketu je stalno noc vjestica🎃🤣
voli narod ove lovacke price
Bakire, gdje je fes?
Nedajte da vas latini vrte oko malog prsta , znate da će se sutra odma sastati sa Dodikom i opet vam raditi o glavi .
ovo je potrebno da ispita medicina da utvrdi dokle ide taj bezobrazluk i zašto još ima konstitutivnih bakira,dodika i dragana