Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje prestaje asfalt, počinje SDA!
u parku?
@fbUser1571384906 sto je najtuznije, i asfalt su nam prisvojili. iz opanaka u cesare paciotti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Očekujem od HDZ-a da ne spaja i ne uslovljava nečim što je na državnom nivou ono što treba uraditi na nivou FBiH" A kad Dodik radi nešto ovako onda se Bake hvata za državu BiH
Ma da, za njega/njih oni drugi ili treči uvijek ''smrde''.
@Hamoponovouredu Naravno da ja ne pišem zbog toga da dobijam desetine ili stotine ovih ''kvakica'' ali ipak nije u redu da se moji, postovi, brišu, brišu lajkovi, ili blokiraju lajkovi ili me stave pod ''kapu'', gledaj me ali ne diraj.
Ma kakvi dogovori, oni/On ne znaju , evo tri decenije, ni gdje su pošli, ni šta rade.
I tako vec uskoro 30 godina, rekorderi!!! Jedino sto ste dogovorili su silni nivoi medju kojima mozete skakati, tak oda sjedite u vrhuski, nikom odgovorni ni duzni...omrazene haramlije
Bez rješavanja pitanja izbornog zakona nema ni ozbiljnih namjera za ispravno funkcioniranje države. Trenutno je situacija takva da osnuješ stranku kao DF, trguješ s SDA za dio njihovih glasova a onda tražiš "ustavnu" zaštitu da predstavljaš manjinu izabranu glasovima većine. Nigdje takav sustav nebi opstao kao pravedan, jasno je da će svaki sud vidjet da to nema smisla, o čemu je već rečeno.
TRIDEST GODINA gledamo AGONIJU između SDA i HDZ, od vezivanja ZASTAVA, RATNIH SUKOBA pa do dvadeset i pet godina POSTRATNIH NEUSPJEŠNIH PREGOVORA i STALNIH TENZIJA LOŠIH PREGOVARAČA ! Svojom NESPOSOBNOŠĆU TRUJETE i GUŠITE NAROD !!!
a stav je: "Samo da ostanem na vlasti" .... ne pitam za cijenu, samo malo glumim svojim ovčicama
Ljudi, shvatite da su ovo muljatori teške kategorije koji samo traže načina da sačuvaju ono što su pokrali u proteklih 20-ak godina, a pošto ne znaju stvarati već samo trošiti, traže se načini da se pokradu i druge stvari koje još uvijek vrijede i to naravno legalno.
OPET ISTO...VIDI SE NAPREDAK U RAZGOVORIMA,ALI NISMO SE DOGOVORILI,MI NEIDEMO ISPOD MINIMUMA,I TRAZIM TAKO I OD DRUGE STRANE.. BAKIR IZETBEGOVIC
To si vako "principijelan" čovjek pa ti fakat treba "vjerovati" !!!!!!
pa kako se mislite dogovorit ako vi ne odustajete od svojih stavova a I ni oni od svojih.. o cemu vi pricate... et de pojasnite ovom narodu kakav je to dogovor moguc ako niko ne odustaje od svojih stavova... nemojte dzaba se sastajat trosit gorivo dnevnice...telephone.. matere je se vama na'ebem obojici a I svim ostalim koji bi da se dogovore al ostaju pri svom stavu....
Kad citam ove komentare prvo shvatim oni vise govore o onom ko pise nego o onom o kome se daju komentari ?ljudi vredjaju psuju kunu zluredo se cinicno i vulgarno izrazavaju i to je danasnji bosanski svijet .stoka sitnog zuba!
Nista Bake od tvoga Kantona,ocito vam stranci rade o glavi.....
Upravu je HDZ, u domu naroda sjede huseini, edine i omeri koji se izjasnjavaju kao Hrvati a nemaju veze niti sa Hrvatima niti sa Hercegovinom.
Bakir IzMetbegovic.
@GooUser8971 Ja kad vidim Cakija iz Audicije, meni Bakir smjesniji .... narocito sa onom svojom vazda zanimljivom hanumom. Ona bas kao da je sa Sorbone dosla. Ako nju zovu Seka, jel njega zovu Braco??? Jel iko kontao kako kod njih keks izgleda kad su sami kuci. Joj, to je cirkus, samo takav :)
Nikad neću zaboravit fotografiju gdje ovaj veliki Rvat nosi obilježja Veleža i zdušno navija za isti klub. A danas mrzi sve što Velež predstavlja. Svi ste isti! I Dragan i Milorad i Bakir! Mrš