Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Alija potpisao sve sto je protiv Bosnjaka i stvorio rs, onda se vi “Bosnjaci na baterije” iz SDA niste bunili.
Alije sve halal jer nije izdajnik. Vama izdajnicima će sve biti naplaćeno. S kamatama.
@gooUser1676804247..sda primitivac materi se svojoj tako obracaj.Alija je nastupao kao predstavnik Bosnjaka i u ime Bosnjaka potpisao postojanje rs-a.Ali Bosnjaci ne odobravaju to i misle da je Alija mnogo puta izdao bosnjacke interese.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bake još samo može davati intervjue za TV Igman i BIR, ponekad Hayat. Ostali ga više i ne uzimaju za ozbiljno. :)
Lendo je svercovao cigarete u ratu dok su posteni ginuli. Ako se takvi bore za bosnjake bolje da nas nema.
Bakire - s tobom niko ne želi da pregovara. Iz SDA si otjerao sve što je valjalo, Od SDA si otjerao sve političke stranke (osim DF), Proti sebe si okrenuo i Međunarodnu Zajednicu, Na Istoku nisi ništa korisno uradio za BiH. Shvati Bakire da je do tebe i Sebije. Odstupi u ime BiH u ime Bošnjaka ali i u ime svih građana. Zar je SDA važnije od BiH i boljeg života svih u BiH. Povucite se presaberite se i ponudite 2026.
Sve po tvojoj direktivi
Po citanju komentara,najbolje bi bilo da se mi Bosnjaci opet pobijemo izmedju sebe kao onda Armija BiH i Abdicevci,samo sada pristalice SDA i Osmorke...sve ide u prilog pozntim neprijateljima ove zemlje...nas narod nikad tobe doci
Svako ima svoje uspone i padove ,plus i minus. Treba to dobro izvagati i sabrati . Toliko mrtvih ,patnje , krvi , invalida itd. Sada treba to pod tepih da se ugodi dzelatima. Zasto i zbog cega je li li zbog interesa mira . Koliko i do kada zbog necijih interesa treba da patimo , kada cemo postati ono sto jesmo, kada cemo imati ono sto imamo ,kada cemo znati ono sto vec znamo.
Zasto je 30 godina unistavao probosanski blok i sjetio ga se sad kad gubi vlast? Ugadjanje dzelatima je prica za malu djecu, a istina je da je SDA brutalno prala novac i unistavala sve isto kao i ostali, umjesto da je gradila gdje moze i okupljala stranke oko sebe kvalitetnom politikom. Kada cete vi napokon znati ono sto vec znate?
Osmorka je najveća izdajnička bagra. SDA i DF su jedina opcija.
Zamisli kakva bagra Osmorka mora biti da je Bakir Izetbegović spasitelj u podređenu s njima.
Nakacim mamu i tebi i Lendi...
Bjezi ba dobio si izbore za stranku nadmocno a niko nece da razgovara s tobom ..mislim da je sda pobjednica a zbog tebe najveci luzer...ti treba da se povuces sam, izgubio si za predsjednika, stranka ti dobila a niko je nece...
SDA je fašističko mafijaško lopovska organizacija i jedina nada za opstanak BiH je potpuno uništenje takve nakaradne organizacije. Činjenice su da smo pod vlasti nakaradne SDA postali najsiromašnija zemlja u Evropi, zemlja sa najvećom korupcijom i zemlja sa najvećim odlivom stanovništa. Ko želi da budemo kao Burkina Faso i da gladni umiremo po ulicama neka i dalje podržava SDA.
Kako je lahko prepoznati botove SDA, odmah se lijepe za top komentar. Jeste providni, prave gnjide i hulje. SDA je toliko pokrala za 30 godina vladavine, može vas još godinama. Ne sjekirajte se biće sendviča. Jedino rješenje za opstanak ove države je potpuno uništenje SDA stranke. Bez toga ova država nema šanse za opstanak.
od slijedecih izbora nek malo hrvati i srbi glasaju za probosanski blok. Meni je dosta.
Ko je odjednom Lendo? Jel to neka nova otkrivena vrsta Panda medzeda?
Ja bi volio da ti i Lendo potpisete i odete u zasluzenu penziju.Dedo
Svi koji pavsalno komentirate pogledajte cijeli interviju, jer je kazao istinu o trenutnim dogadjanjima , o odnosima u BiH, o namjerama stranaca . Nije napadao ne srbe ne hrvate i pozivao na toleranciju, sve sto trazi je prava za Bosnjake kao i za ostale . Od ovih iz izdajnicke Trojke je za dva razreda bolji. Sljedeci put sigurno moj glas ide prvi put za SDA