Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je rekao Denis, fol se zalazes za građansku drzavu, a ides na sastanak plemenskih vođa. Na kraju krajeva ko si ti bolan da predstavljas bilo koga??? Clan u domu naroda i predsjednik stranke. U kojem svostvu jadan bio ides uopste na sastanak, sta si, sta umisljas??? Ojadio si ovaj narod zajedno sa svojom konstitutivnom bratijom i sa kriminalcima koje si nam servirao asimima, fadilima i slicnim sljamom sa kupljenim diplomama. SIKTER!!!
Odlazi zajedno sa svojom nepristojnom i nekompetentnom zenom iz javnog zivota. Odlazite dok jos mozete. Ne samo da si nestrucan nego si i pokvaren. Nista u tebi ni vjerskog ni cestitog nema. ODLAZI!!!!!
Komšič je 1000 mjesta ispred mnogih, šta su to uradili neki osim što su u politici 25 godina i zaradili MILION maraja di sada
A ti si : 1. Osnivač ŠEVA I nalogodavac njihovih zlodjela 2. Izdajnik Bosnjaka - Revizija Tužbe 3. Zaštitnik sličnih ubica tebi slučaj Memić 4. Zaštitnik ubica resporatorima Sebija I ostali 5. Zaštitnik milionski kradljivaca 6. Zaštitnik svega nakaradnog I jos gore od tog I ti da nekome drzis predavanje Ridjobradi skote!!!!
Bakirli you are not hairli!
Šta li će Bake obećati, koju će poruku poslati, šta li će potpisati, koji će komad zemlje prodati, šta mu žena naređuje..... stari mutibaša.
Becirovicu bi bilo bolje da suti ako nema sta pametno da kaze, jedini je dosao na sjednicu kada ne treba a nije kada treba. Sta cemo sa tim i sa otvorenim.pismima koja nicemu ne sluze.
Bakire, pa koliki si ti onda demagog, debelokozac i lazljivac? Pa ako samo ove komentare procitas, trebao bi dati neopozivu ostavku na sve funkcije koje obavljas! Ali ne, tebi je vlast previse slatka bez obzira na katastrofalne posljedice tvoje, Dodine i Coviceve nacionalisticke torture.
Zato ti trebaš da brineš
A što si ti jado jedan. Uništio si sve što je tvoj babo uradio i ostavio iza sebe, uništio si bošnjački narod gore od Čovića koji je uništio hrvatski narod. Opstaješ još uvijek zbog rahmetli Alije. Bošnjaci te ne vole jer su vidjeli ko si i što si i koliko si pokrao narod. Gdje je vreća zlata, aaa, glumiš Sultana a ne mozes u svojoj kući da budeš gazda. Popusti malo Allaha ti.
Koja vreca zlata?
Neka Varhelyi organizuje sastanak sa Zajedničkim kolegijem oba doma Parlamenta BiH gdje će natjerati Dodika i Čovića da podrže "proevropske zakone" kojima će se pravosuđu vratiti smisao. Pričati o evropskom putu, a blokirati evropske zakone je taj prvi problem prema kandidatskom statusu. Zatim poslušati ministricu vanjskih poslova Njemačke i onda više nema smisla priča o etničkom nego samo o ekonomskom.
Bake izgubio se.
A time si jad I *upak an kvadrat
Jesu se raspisali ovi srbijanski bootovi po klixu
Islamizirani Srbin ex. Zivković ce odvesti vas islamizirane Srbe gdje i pripadate. HINT SRPSKA SREB........
Čoban tjera ovčice....