Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekivali ste nesto drugo?
@NikolaTesla Ja kao Bošnjak razočaran sam u Bakira zbog kapitulacije pred Miloradom, u poštivanju nakaradnog Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Bakire sta je sa NATO putem
Nakon toliko godina uspjeli se dogovoriti da bi bio red da se pocne postovati Ustav i zakon, hahaha...
dobro je da nisam musliman
Jel' to znači da IDEMO U NATO.? , jer će se poštovati sve usaglašenosti i svi zakoni.
Nasa draga BiH... ccc
Kakva slučajnost, njih trojica se dogovorili međusobno, a ja im se sa sve 3 mame dogovorio. Kažu, standardna tarifa, 0 KM.
Ja sam se snašao,sada neka Vas karaju kad ste ovce 😉
Trebalo je imati m..da pa reći Dodi:PRVO NATO,pa sve ostalo.Ali,Bake to nema.
Bakir je nedorastao ulozi !
Tri MAFIJAŠKE skupine !!!
el-jedogovnator
Gledam Dodika kod Vucica na pressu u BG. Covjek pljuje po BiH. E moj Bakire i Komsicu.
Poslije toliko godina oni se dogovorili da poštuju ustav, pa koliko godina će nam trebati za bilo šta drugo...
Sada će DF ući u koaliciju sa SDA da navodno kontroliše situaciju, ma dajte molim vas, pa zar nije očito da SDAu trebaju samo dzoker igrači da prebace svoje neuspjehe i prodavanje magle nekom drugom. Uspjeh Bakirov će biti taj što će poštovati zakon i ustav, pa ovo je smješno i bezobrazno do beskraja.
Ne vjerujem :)
Znate sta su oni dogovrili jedno veliko nista a to nista je njima sve.Fotelja ministarstvo medjusobno pljuvanje radi sto vece populizma odnosno seperatizma unutar 3 velika tora.Da se Bogdo nukad nisu rodili..to ti je ta nesreca tri velika knja na malom mjestu.