Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100.000. hiljada radnih mjesta bakireeeeeeeeeeee
Kako je naveo, obilježavajući Dan nezavisnosti, s poštovanjem se sjeća svih onih koji su pridonijeli ostvarenju historijske težnje naroda o samostalnoj i demokratskoj državi, a posebno branilaca koji su položili živote za slobodu domovine. "Njihove humke u svom dostojanstvu podsjećaju i opominju da nezavisnost države koju mi danas imamo nije olako stečena", kazao je Izetbegović. . . . . Pišaš se ti, i sereš po njihovim grobovima, sram te bilo smradu ljudski.
POGLEDAJ KAKO TI ŽIVE RVI, KAKO ŽIVE PORODICE ŠEHIDA I POGINULIH BORACA . . . TI SI OLOŠU, ZADNJI KOJI IMA PRAVO TE LJUDE , A POSEBNO POGINULE( DOK SI SE TI KRIO U NARODNOJ BANCI) DA UZIMA U SVOJA POGANA USTA !!! MRŠ SVE TI HEBEM ! SRETAM DAN NEZAVISNOSTI BIH, SVIM DOBRIM LJUDIMA, SVIM PRAVIOM PATRIOTAMA, SVIM RVI, SVIM ŠEHIDSKIM PORODICAMA . . . A OVOM ŠLJAMU ŽELIM DA SE ABD RASPADNE, ZBOG STVARI KOJE JE RADIO I RADI OVOM JADNOM NARODU ! ŽIVJELA BIH !
@guzercurguz22 E paša, meni se desilo . . . I još mi je više krivo i ždere me to što nas ovakvi smradovi nipodaštavaju, omalovažavaju, tretiraju kao nebitne, pojedini ljudi, borci, invalidi, rove po kontejnerima . . . nismo se za bakira borili, već da svojoj djeci obezbjedimo bolji i sretniji život . . . Ne daju nam likovi poput ovog raspalog smrada, koji ne zaslužuje ništa drugo, ni on ni njegovi haveri, ... KONOPAC ! Ali smo i sami krivi što šutimo i trpimo. Ne znam samo dokle .
Baš me interesuje koji procenat Bošnjaka prihvata ovu ili bilo koju čestitku od ovog kriminalca?
kazu da je cuda ucio za grad Bihac samo gradjani ne mogu da vide to :) cak je pocasni gradjanin Bihaca :) da nije njega nebi ni nas bilo hahahahaha :(
Bake kraljino naša!
Bake carino naša!
"Život ovog naroda je glad, krv, bijeda, mučno tavorenje na svojoj zemlji, i besmisleno umiranje na tuđoj. A velikaši će se vratiti kući, svi, da pričaju o slavi, i da preživjelima piju krv..." Meša Selimović
Tužno je kad poslije 25 godina nemaš šta reći...nepravda, korupcija, lopovluk i nerad su sve razorili...svi bi željeli da se na dan praznika u svečarskom tonu pohvale NEČIM... ali zato treba raditi prethodnih 365 dana...
Ma temelj cega bolan? 1. mart je danas sveden na sprdanciju, isto kao i 9. januar u RS. Iskren da budem, kako godine prolaze ti su mi praznici sve manje bitni, bitnije mi je da imam posao, da mogu da prehranim porodicu!! Dosta vise suplje!!
hahahahhah necemo sad zakerat jal' sunce jal' svjetlo 😃😃😃
Bakire rec' nam de, gdje su pare nestale...
Godine prolaze mi idalje blejimo! Beeeeee Beeeeeeeeeeeeee
Dabogda ti se i na ovom i na onom svijetu ostvarilo sve ono što si priredio sirotinji i radnicima u ovoj napaćenoj zemlji.
"Ja bi sunce zvao mrakom da te nije Alijaaaaa" Trazili ste sad gledajte i opet isto glasajte 🙊🙉🙈
Hvala
@kikser0 u martu sudjenje karadžiću, akobogda optužba za genocid, dužina kazne nevažna,
Sutra navece svi na ulice idemo slavit prvi mart!