Komentari (502)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti suplju, de nam reci sta je sa zdravstvom, skolstvom, korupcijom? Kolika je prosjecna plata? Kolika je penzija? Zasto godisnje samo u Njemacku emigrira 50.000 ljudi? Pricaj o onome sto nam unistava zivot i za sta si ti i tvoja SDA krivi. Mani se suplje, Srbije, Kosova i neprijatelja. Rat je prosao prije 25 godina i vise ga nece biti.
Bakir je obecao do 2026 1450 KM prosjecnu platu 🐑🐑🐑
To ga nisu ni pitali. Kontas novinaru iz dnevnog boravka.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ova ti je bila pametna her Izetbegovic.
@CicaSaDrine ostavi se tastature i uzmi pušku u ruke, uradio nešto za serviju.
Rezultat nacio stranaka od 90- te do danas je katastrofalan i mjeri se u 100-nama hiljada ubjenih, raseljenih, zbog bijede iseljenih, najsiromasniji gradjani Evrope, etnicki podijeljeni, razudjeni, ispranih mozgova i novcanika, nacionalno onesvijesceni itd itd. Neke su manje a neke vise doprinijele ali je cinjenica da djeluju po sistemu spojenih posuda. Sa njima ni u crkvu ni u dzamiju..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dobar i realan govor! Ima on svojih propusta ali je i uradio dosta toga!
DInastija IZETBEGOVICI, na vlasti ste skoro tri decenije i sta ste uradili, nista, opljackali, osiromasili vec siromasan narod, podijelili pozicije izmedju sebe, unistili sve sto se moglo unistiti, a da niste sagradili niti jedan auto put. Sram vas bilo.
Alija ideja da se desi genocid u Srebrenici
PA AKO PRIZNAJU KOSOVO IMAJU ONO STO IM UBIJA SVE MITOVE MUSLIMANSKU VELIKU ALBANIJU SA OTVORENIM MOREM A ONI NEMAJU IZLAZ NA MORE VELIKO SRBSKI SAN I SA R SRBSKOM TO VISE NIJE PROPALA IDEJA
Srbija će priznati Kosovo, samo je pitanje kad, nije fer da straše narod time šta će biti iza toga! A to čine samo iz tog razloga da narod ne misli previše o svakodnevnim, životnim problemima...
Ko o cemu, bakir o Srbima :) 1. Sve dolazi drugacije 2. nego sto mislis
jah...za razliku od tate ti, dodika koji ne pominje nikad bosnjake. ovaj makar ne siri mrznju i netrpeljivost za razliku od dodiga :)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Čitava evropa će se okrenuti na nas sad kad primimo milion arapa inače baketovih prijatelja
"Zašto gase jedan motor koji treba da vuče zemlju naprijed?" Gad.
vjerovatno, ali daj se malo konsultiraj sa pametnim ljudima i neka ti napisu sta ces izvalitj . ovako samo lupas ... glupo neopjevano
Ne priznavanje države znači da negirate postojanje iste, a vi konstanto spominjete Kosovo. Long story short, vi ste Kosovo već priznali.
Ti nisi dobar. Potpuno izvan dodira sa zivotom koji zive gradjani BiH.
I mi sad treba da se prepadnemo i ne pitamo sta je sa parama od akciza zasto kiosk košta 250000km zasto smo ovako siromasni zasto se uništavaju sve drzavne firme,zasto se djeca mogu liječiti vani samo se ti drzi radoncica a mi cemo u kanadi
Trebamo se prepasti nečego što niko nije rekao, nego je njegova špekulacija. Kao da ga Vučić savjetuje u govorima.
Predizborna priča za krezube i nepismene. Priča o postignućima stranke od prije 20 godina i na osnovu toga treba da vam damo potpunu moć nad nama? Spominje BH blok, a ne spominje kako je uništio svaku bošnjačku/bosansku stranku koja je išla sa njima u koaliciju (DF, SBB, SDP), a sve ustupke pravio HDZ i SNSD da su uvijek dobili šta su htjeli.
Uvlačite opozicione stranke u koalicije i onda ih uništavate jer ste mašinerija. Gdje su pare od donacija za Srebrenicu? Gdje su pare od poplava? Gdje su pare od akciza za gorivo? Gdje su pare od pdv-a, svake godine se bilježi rast, a nigdje napretka. Neću ni spominjati suluda obečanja o 100 000 radnih mjesta.
@entropist Zašto bi pričao o tome da će se Srbija okrenuti prema BiH, pa dovoljno je da ti to znaš i ljudi koji treba da znaju. Zašto uznemiravati narod sa špekulativnim informacijama osim ako nemaš ništa konkretno reći šta ste uradili, i šta ćete uraditi u ovom mandatu pa skrečeš pažnju kao i 20 godina do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ti cerkicu u Holandiji naci pa da je crnac dobro istaslaci proljevu cetnicki