Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Sakibe bjezi iz ove bijede ako mozes, sad vidis za sta si se borio - al tvoj Kozarac je uz tebe.
Odvratan komentar. Bjezi Sakibe vidi sta ti rade. Gdje ti je ponos? Gdje je ljubav prema zemlji i narodu??
Pet KM s biroa ili invalidske penzije oni znaju za šta se nisu borili!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sto ne izdate medjunarodnu potjernicu za ove cetnike sto sw kriju po Srbiji ?
Da imamo balans barem mali i po ovom putanju. Zasto bi on lezao pored toliko odbjeglih sa druge dvije strane bojisnice
Mi borci možda nismo uspjeli pobijediti u ratu, ali smo u miru debelo izgubili. Nismo ni očekivali neku nagradu za naše učešće u ratu, ali brate mili totalno smo poniženi u miru. Dobijamo oko 200 KM socijalne naknade bez mogućnosti povećanja, i to samo u slučaju ako nemamo nikakvih drugih primanja. Ovo je cifra za one koji su proveli 40 mjeseci. Bježi Sakibe, samo bježi odavde.
Kad ste se trebali zaliti sutili ste, kupilo vas za metar drva a onda vas pokupilo u udruzenja od po par ljudi rascjepakalo vas pa daj glas ovom daj glas onom...i tu smo gdje smo, tisina pssst nijedne
sakibe srbine ! ( sarkazam)
General, covjek, heroj, domoljub, njegova je savjest cista 100%, sve ostalo nije vrijedno ni pomena.
Jbg General
Da je nevin ne bi bježao
Mnijenja da će uskoro biti raspisana međunarodna potjernica i za Novakom Đukićem, koji živi u Beogradu, iako ga je Sud za ratne zločine osudio na robiju.
Kadikad je pobjegao Anta Jelavić u Hrvatsku,niko ga ne hvata.
Bravo komandante.
sve do jednog patriotu hoce da srozaju a njihovi se slobodno setaju po srbiji..hoce li narod ista uraditi po ovom pitanju, treba li nama politicko vstv ili nam treba pravedno vstv?
Lik osuđen na dugotrajnu kaznu zatvora zbog teških zločina (vjerovatno nisu mogli predočiti dokaze za više, nakon toliko godina) bez ikakvih problema pređe državnu granicu. Ali ni on ni bilo koji drugi zlikovac decenijama ne mogu imati miran san. Najdraži mi je taj njihov strah. Svi smo mogli biti ubice i zlostavljači, ali većini nas to nije bio izbor. I sad mirno spavamo.
Smijesno je za sta je osudjen. Za ubistvo ratnih zarobljenika (vojnika, koji su pucali, ubijali i silovali) po komandnoj odgovornosti. Ameri su najbolji po tom pitanju. Ne priznaju zenevsku konvenciju. Neprijateljski vojnik nema nikakvih prava i gotovo. A srbi i hrvati zene i djecu spaljivali zive na lomaci pa dobiju 8-10g. Presuda generalu Mahmuljinu je sramota za pravosudje i samo dokaz koliko je korumpirano pravosudje.
Sad sam Sakiba promjenila sam pol hahahahhahaa
Podrška generalu.
A novak djukic ?