Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raguž i Žuljević su u pravu. Mostar je u biti lako rješiv "problem". Znam dobro da svi Mostarci bez obzira ko su i šta su kao i iz cijele države odlaze. Ali konkretno u Mo je malo veći krivac SDA jer plaši Bošnjake o ugroženosti kao što HDZ plaši svoje na nivou države. Poslije rata je SDA bila za jedinstven Mostar, a sad je HDZ za jedinstven. Sve je to do love.
MO stagnira iskljucivo jer nema gradskog vijeca, tj. grad funkcionira kao zivo tijelo na aparatima, sto je anti-civilizacijski jer sredisnju zonu jos uvijek cetvrt stoljeca nakon rata 'krase' rusevine i sikara. MO je grad koji moze postati perjanicom turizma, ali ga netko namjerno mrcvari. Trebamo lokalni referendum kojim ce gradjani JASNO reci zele li izbore i stvarni suzivot. Ukoliko doista kazu NE, onda podici zid do neba, pa onda neka stoka zivi na bazi aparthejda ako tako zeli.
Pa upravo ovakvo haoticno stanje odgovara i HDZ - u da svom birackom stadu kaze kako mora biti sto jedinstvenije u borbi za svoju poziciju kao i SDA i njenom stadu kao vidite da oni dole hoce da nas uniste i bla bla a sirotinja i jedna i druga trpi i odlazi odavde.
Cilj je i BiH pretvritit u mostar, tako da SDA i HDZ vjecno vldaju
Budžet grada Mostara je cifra oko 40 miliona KM, njime raspolaže HDZ-ov čovjek koga niko nije birao. Realno, ne može im bolje, čak se niko i ne buni. SDA ima svoj tal, naravno za ruke u parlamentu FBiH.
Braća po hapanju
Ko ste bolan vi, da ovoliko stanovnika ovisi o vama dvojici debila, ovo je svih nas grad, ne par ljudi. Protjerat vas treba ne bude li izbora. Fuj u šta ste pretvorili ovakav grad, sram vas bilo klošari.
Nisu potrebni, a Mostar i Neretva nikad tuzniji majku vam vasu ebem u picccccku