Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste vi jucer poletili objaviti laznu vijest SDA novinara Avdica a inace u posljednje vrijeme mnogo neprovjerenih stvari pisete !!!
@R3HAB nemoj se više sramotit SDP jeste dio 8morke, hajde sad upiši osnovnu opet, ponovi gradivo i nauč se malo. čuj lika SDA, DF i SDP, čisto matematički 8morka ima više glasova od SDA i DF-a jer da nema nebi imali mogućnost formiranja vlasti vrlo jednostavno. Idi plači što ti je debilna SDA sjela u zadnju klupu jer nisu htjeli ništa radit nego puštali da vrjeme prolazi. Ima stvari koje se mogu rješit za građane a da nisu nacionalne.
A sta je sa optuzbama da je SDA nekog kupila a ipak nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolo sreče se okreče, prije izbora samo su razmišljali kako zajebati hrvate i kako naći dovoljan broj hrvata u domu naroda. Poslije izbora na sve načine kako skupiti dovoljan broj bošnjaka. Kod rugom jamu kopa fizički je radnik xd.
Okupili smo se danas da klanjamo Dzenazu-namaz nasoj dragoj SDA. Hocemol im halaliti??
Ocijenio čovjek da mu je bolje biti netavisni kandidat nego SDA, pa sad čeka ishod izvlačenja kuglica u Livnu, tzv ždrijebanje kandidata. Ako SDA pobjedi tamo, on će objema stranama vjerovatno biti tas na vagi. Ako SDA izgubi u Livnu, njegov prelazak u SDA će ionako biti uzaludan. Lik će se, ako dođe dotle da u Livnu izvuku SDA, skoro sigurno prodati SDA, samo će gledati da dobije još više
Bravo debili. Evo čitam komentare deklarisanih ustašha i katolibanskih fundamentalista poput ovog StarMON a, samo otiđite na Večernji Listi i pogledajte šta ovo govvno misli o bošnjačkom narodu i šta o vama govori. To je onaj koji bi vas protjerivaonpreko Bosfora i vi to podržajete???? Ovo je kraj bošnjačkog naroda i Bosne. Ostaje samo konačno žrijebanje da li ćemo biti kurdi i palestinci. Žali bože momaka koji devedesetih godina izgide za ovu stoku i dezertere.
Ovo je kraj bošnjačkog naroda i Bosne. Ostaje samo konačno žrijebanje da li ćemo biti kurdi i palestinci. Žali bože momaka koji devedesetih godina izgidoše za ovu stoku i dezertere...
kazu osmorka neće dirati legitimne kladionice ne šteti to državi to je kamen spoticaja sta ima veze to samo par milioncica godišnje
Najbolje je biti "jezicak na vazi"...tvrdi posao!
Nisu ga uspjelo kupiti !!! Bravo ljudino , nedaj se da te obrlate , imas obraz svaka ti cast ! Ali gdje to u svijetu jos ima da se politicki zastupnici izbace iz sesira ! Samo u cirkusu se stvari vade iz sesira ?!!!! Sta nam rade ……. ?!
Ja sinoc napisah Avdo Avdic na aparatima i dobih minuse:)
Klix glasilo SDA postaje
"Nije on ni htio u SDA nego ste vi postali njihov portal malo prije izbora" - komentar koji je izbrisan. Pozdrav za redakciju. 💚 => 💙 ... 😊
Kakav cirkus
BOŠNJAČKI DRITAN SA VIŠE PARA POSTAJE OD BAKIRA VIŠE BITAN!
Konakvić dokazao da ima više love od Bakira!
Pa nije nikad bilo drugacije. Samo se lagalo. Puno se laze bosnjacko izborno tijelo i to upravo od naklonjenih portala. Da bi vodje ostale i dalje na vrhu.
Sta je ono rekao danas Milanovic?
Dohakali su nam ovi sto su vladali 25 godina.Ko to ne vidi onda je slijep kod ociju.