Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako? Na TVSA ministri pričaju da je sve idealno.
Gdje ce Bosnjo sta zajednicko napravit i odrzati..to samo gleda sebe i svoj dzep...svako skoro skolsko igraliste je u defektu...ograde iz titinog doba..pune siljaka i rupa..skoro nijedan skolski gol u Sarajevu nema mreze a nit kos mrezicu. To je samo mini primjer koliko uopste ne mislimo na nasu djecu. Al zato prvog komsiju znamo ovblatit za petobanku ..uzet ga na satro spiku..
Ja sam mislio da je trojka odavno rijesila sve probleme koje su gradjani imali....hmmm...
A ne pišete kakvih putnika ima. Sjedišta nožem režu, pišu po vozilima lome stolice. Vozim se redovno i sve to gledam skoro svaki dan.
GRAS su pokrali i unistili svi, i osnivac GRAS-, a to je Vlada Kantona, i direktori i upravni odbori GRAS-a i sami radnici. Direktori za 15000 KM pozaposljavali nove ljude koji su bili višak i čije su plate stvorile još veće minuse. A sto je najgore, svi hajrovali, a evo ispastaju obicni gradjani sav taj kriminala, jos i poskupile karte. FUJ!!!
vec godinama pisem napravite par vagona prvobitnog tranvaja koji je otvorenog tipa i koji ce non stop ici na relaciji stari grad -centar koji ce biti i turisticka i koji ce pomoc gradjanima, biti besplatan i smanjiti pritisak za gradjnae na duzim relacijama..novac mozete namaknutu uvodjenjm takci na turiste koje ce se placati na aerodromu
zvanicnici stalno idu u studijske posjete, pa neka prepisu modalitet iz nekih od gradova, kao sto su Bec, Istanbul, Zagreb, itd.
Fini neki ljudi, ovi iz GRAS-a...
kad se sjetim djecijih dana, sa 12,13 udjes u tramvaj il trolu u guzvu neku i prislonis ga nekoj ko slucajno, a ona konta djete svakako i ne buni se a cuna skoci i odes do ilidze ako treba :))
Pa lakše je napisati da ništa ne valja. Sad će onaj domuz šteta iskočiti sa svojim tekstom kako sve valja i kako se treba pretrpiti još koji par godina da sve bude OK. Al vas crveni kmeri handre u bolesni i glupi mozak
I pocesto ima naslonjaca koji svoj muski spolni organ naostre i prislone uz zenske straznjice...
Kad je vruce , vruce je
U centrotransovom busu koji vozi relaciju Bihać - Sarajevo (330 km) ne radi klima. autobus se doslovno raspada u vožnji. Pomnožite tu neugodnost gradskog prijevoza u Sarajevu sa 50 i 100 da shvatite sa kakvim se problemom susreću ljudi iz USK! Prije 25 godina je bilo bolje. Ustvari, "bilo nam je bolje kad nam je bilo gore".
Zato zimi radi klima,bolje ikad nego nikad 😅😅😅
ma komercijala najjaca ocm
Ne mogu ministri koji se vozaju autima da management-aju javnim prevozom. Evo kredit od 240 miliona eura puno para se potrosilo nista korisno nije se uradilo kako bi se javni prevoz poboljsao. Koristim javni prevoz u Sarajevu vec 23 godina i losiju usluga stalno je bila i ostace.
Hahahahah vozi se i sa otvorenim vratima joj živote vlasti i zaposlenih u javnim institucijama to je čista tragedija šta rade društvu
Bitno je podići kartu na 1.80km, a nemati osnovne uslove za podizanje iste!!!
Vidi slike, isto ko i prije rata, nagurani svi i onda ga neko draufne, dodje ti da se izbljujes od smrada ili ti se neki papan znojnim pazuhom obrise po ramenu.