Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad su i ovoga pritisli, nakon Dodika i SDA. Ko god da je: puna podrška!
@gooUser1583186337 reče lik koji se zove, preziva, moli, govori i ponaša po Arapski i Turski. Zanimljivo, vi ste svoju povijest prekrižili kad ste imena prodali da vam kane koji dinar više.
@StarM0N O čemu govoriš? Od svih mržnji u ovoj jadnoj zamlji, vaša je najjadnija i najprimitivnija. Sve što vam se dešava ste sami zaslužili.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Naprijed hrvati ,oslobodite se ovog papka koji manipuliše sa vama ,jedinstvena BiH je jedino rijesenje za nas zajednicki bolji zivot.
Ovako će biti: 1. Ukidaju se entiteti. 2. Mijenja se Ustav, ukida se konstitutivnost, država BiH postaje građanska država, gdje svaki građanin ima pravo da bira i da bude biran. 3. Ukida se naziv Bosna i Hercegovina i vraća stari naziv Bosna (Bosnae). Pozdrav š*pci nacionalisti-fašisti, vaš kraj je došao. Bosna će biti građanska!!!
@b.hodzic Sa SDA se to nece sigurno desiti jer oni nemaju pojma kako se vodi politika i kostali su bosnjake sa 70 000 bosnjackih zivota i protjerivanja sa vise od pola zemlje. SDA to nece sigurno uraditi vec mora neko drugi.
@mazdrk šta je fašisto, ne želiš građansku državu? Želiš etnički čistu Hercegovinu, jel fašisto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba Covica onom Beriću Specialcu iz Livna da ga pojede za dorucak..
Oni su skoro svi EU građani. Boli njih
Koliko je ovaj Covic neopisivo gladan fotelje a od sujete sto je izgubio za Predsjednistvo BiH, sveti se Bosnjacima. Dok sam ziv glasacu za Hrvata nikad za Bosnjaka protiv HDZ-a
Izvjesni Z. Kresic, inace, sklon aferama !
Kolindricin piun , mestaje kao zalazak sunca
To su nečije želje... Koje veze nemaju sa stvarnošću
Bravo za Kanton 10 ! KradeZe na aparatima..
Još možete uzimat lovu od struje iz Buškog jezera,ali i tu će jednog dana pipa bit zavrnuta.
a niko ne pise jel pozitivan onaj na koronavirus iz Tmislavgrada????!!!
Polako ali sigurnim korakom iz dana u dan, BiH koraca prema gradđanskoj drzavi! snsd lagano pada, sda isto, evo i Adz kamenjarci gube! Svi ce te vi otrest uskoro...nije se đaba otvorio novi zatvor, napravljen je da bi politicari imali ugodjaj i lijep zatvor! 🇧🇦❤️🇧🇦
Od kud u livnu tamo su hrvati???
nadam se da ćete svi u zatvoru završiti, u ime budućih generacija. toliko.