Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je rekla -..."Sjedi jedan..-
Za Čovića je petica, nemu je najvise pomagala i radila po njegovoj direktivi Hapsila komandante i generale ARBIH i htjela je da izjednaci branioca i koljace i da karakter rata okrene drugim tokom Baba Goga je dio mirnodopskog uzp-a i treba ostatak zivota provesti iza rešetka
To joj je zvanična ocjena super dok joj je rođeni sin dao. ocjenu sjedi nezadovoljavajuće obavlja tužilačku funkciju (ekvivalent ocjeni 1)
i šta sad ona hoće.u bolovanju od kako je smijenjena.ko ti daje platu bona .to će da utječe na tvoju penziju.samo da znaš .
Čim se hvali ne osjeća susramlje. Odličan je materijal za HDZ BiH, ali i za druge omiljene nam nacionalne stranke, korisna je bila za sve.
Krug nesposobnosti i mafije, to nije do pojedinaca, sistem se treba mijenjati.
ovi su davno sbe obrukali tako da nemaju nikakvo pravo bilo koga ismijavati ili brukati
Za nekoga je 3:a za pohvalu... Svako po svojim mogucnostima i sposobnostima... I ja bi rekao da je ocijena 3 za nju, super..
Sjedi jedan
Samo da mi je znati otkud joj i dobar 3? Gdje su predmeti?
Naučila da spinuje od svog dobrog prijatelja Ifeta Ferageta, i on često voli da ispriča nešto što nema dodira sa stvarnošču.
lopov ostaje lopov i lazljivac
Prije da je ocjena 1 👍
Ne brukaj se vise!
Ne ide Midi uz stapove🤣
Kakvi su tek ostali?Ima li itko u pravosudju nekorumpiran?Ili se taj virus automatizmom zakaci svima koji dodju u institucije drzave?
Šta se dešava s njima kad je ocjena nezadovoljavajuća (1) da li ih i tad samo suspenduju sa mjesta glavnog tužitelja na mjesto običnog tužitelja zapravo da li je ijedan glavni kazenjen drugacije osim sto je spusten da bude obični #barašin