Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je razlika izmedju njih i visokog predstavnika ciju ste instituciju klixe kontaktirali, on ima 30.000 € pa isto tako ne radi nista kao i oni tako da nije relevantan njegov ured za davanje ikakvog misljenja.
E ako je OHR reko onda odo mirno spavat,s puskom pod krevetom
i gdje je tu obraz i drustvena pravda...kad jedan penzioner pogleda ovu listu primanja trebat ce mu kocka secera i casa vode....i niko od ovih sa liste nije rekao ljudi puno mi je, ja tu platu nisam opravdao svojim radom
Sto ih novinar nije pitao dalje, sta OHR moze uciniti po tom pitanju? Ili je Dodo fakat king..?
Niksic Masic Magazinovic Cengic, puni usta lajanja i trovanja javnosti, a kukavice i lopovi uzeli fotelje dobro placene a nece odgovornost. Sa strane pljuju , ti teski licjemeri, drugo nista i ne znaju.
Niksicu izdajniku, Dodik i Covic ruse BIH a tebi je SDA puna usta ... izdajniku sakrio si se u misju rupu i udobne fotelje
Šta veli munira oba vam oka?!
Veli njicko?!
cekam ove parlamentarce, koji su tek usli u parlament a godinama su preko svojih FB profila a onda i u predizbornim kampanjama, trubili kako trebamo promjene jer ovi uzimaju pare za nerad. hocel ti, makar pojedinci, javno izaci i te nezarađene pare dat sirotinji? npr kupit nove dušeke djeci u domovima za nezbrinutu djecu
"Postoji zakonska obaveza da se to učini. Predstavnici srpskih stranaka su to potpisali. I tadašnji srpski član Predsjedništva gospodin Radmanović (SNSD) je dao svoj potpis za put BiH u NATO. Postoji i Nacionalna strategija vanjske politike. Dakle, član 84 Zakona o odbrani postoji i on je na snazi. Svi su glasali za njega a zakoni se moraju poštovati" Dakle dje ba zapelo? Nema krsenja zakona
Treba im uvesti satnicu i placati ih po ucinku. Koji ce nam qurac kada nista ne rade? Ebo vas ko vas izglasa!
Zabrinuti!
Pred bošnjacima muslimanima, jednostavna je dilema, jesu li za EU i Hrvatsku, ili su za rusko-tursku-srpsku koalciju ?????????????????????????????????????????
I zasto ne reagujete, gospodo? Razloga nema, narod nesto ocekuje, a njih nije briga. I dalje nista ne rade i ispunjavaju vecine san - primati platu, a ne raditi nista. To je prije bilo moguce samo kao vic, a sada je realnost.
Naši političari skužili ove strance i ne jebu ih više ni 1% a onda kad malo bolje pogledamo skuzis kako je njima to u biti svejedno jer nalogodavci ionako broje samo izvješća a toga može koliko god želiš :-)