Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sloboda vjerospovijesti agendasi sorosevi...
NEMA nigdje u normalnom svijetu slobode SIRENJA MRZNJE i NETRPELJIVOSTI prema bilo kojoj grupi ljudi (po religiji, etnickoj pripadnosti itd.)!!!
NS je u pravu. BiH je sekularna drzava i ne mozes u javnoj instituciji govoriti protiv nemuslimana. Srecom pa nema nijedne islamisticke drzave blizu inace bi ovdje bio kolaps.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
cuj zlocin ateizma......a sta je sa religioznim zlocinima kojih je punoooooo vise kroz citavu istoriju. Nema gore bagre od ovih radikala,sto bi sve nesto na silu. Postujem religioznog covjeka i njegov izbor ali isto tako ocekujem da i on postuje mene i moje pravo da razmisljam drugacije.
Ovo nema veze sa Islamom. Ovo samo sluzi da ljudima ogadi religiju i to rade sa nekom većom svrhom. Ovo nije Islamski pokret niti pokret bilo koje religije. Čisto ispiranje mozga
Sto bi komunisti rekli, ne treba miješati politiku i religiju. Pa šta se ovaj lafo političar miješa gdje mu nije mjesto.
Bakirov graDŽanin, kozoyeb.
Svaka religija je "monolog" i ne dopušta postavljanje pitanja pa je tako i prikladna za narod sa iq-om sobne temperature.
Treba promjeniti naslov teme i odrzati predavanje. Zasto dizati prasinu u javnosti. Teizam i ateizam su prirodnom sukobu i tako ce ostati…
Bosnjaci su pametan narod i ovo im zbilja nije potrebno. Bosni ne treba nikakav Boko Haram i sl. krajnosti.
inače se ateisti raznose, režu ruke, vješaju, ubijaju i diskriminiraju žene, gaze najosnovnija ljudska prava itd. Najveće zločine na planeti su počinile vjerske organizacije i religija je sama izvor nezdravih i primitivnih podjela. Nadam se da će ovaj suludi skup ekstremista biti zaustavljen ili u najmanju ruku sankcionisan.
Pa da se postidis sto si musliman… zbog ovakvih na s u svijetu i smatraju teroristima gdje god da se pojavimo. TUŽNO! JADNO! RAZOĆARAVAJUĆE! F U J!!!
Samo ste sad podigli reklamu... Odziv će biti masovan insaallah.. Svi na tribinu da slušamo Hafiza...
A dzaba tebi sve kad si papcina zatucana
Stvarno sramota za NS
Uh ah Jednoumlje u akciji
Poslije tribine biće djeda mraz sa paketićima , mole se ovi iz stranke da se ne guraju biće za sve.
Zasto da ne. U demokratiji sve dozvoljeno. Treba pričati o svim zločinima. Kad imamo zločine svih religija zasto ne bi bili i u ateizma.
Mislim da ovdje nije rijec o zlocinu koji su napravljeni od strane ateista vec “zlocinu” ateizma-jer za neke vjernike ateisti su najveci zlocinci koji “ne smiju da postoje”. Jako opasna propaganda
Najbolje podijeliti trake oko ruke - ateistima crvene, katolicima recimo plave, pravoslavcima možda ljubičaste, normalnim muslimanima svijetlo zelene, pa shodno boji trake preduzimati odgovarajuće korake... Pozivati na linc nekoga zato sto se Bogu ne moli kao ti ili se nikako ne moli je cisti fašizam i izazivanje vjerske mržnje sto je u svakoj normalnoj državi za zatvora.
A ZLOČINI TEIZMA,TO NIŠTA?