Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa ovo sto je Kolinda izjavila nije istina.....Ali mi smeta sto se Niko od ovih "velikih BiH patriota" nije javio kad je poglavar IZ vrijeđao BIH Srbe (nesmi Vlah vladat u Srebrenici)....dok god se budete javljali samo kad se prica "protiv" Bosnjaka vi zapravo podkrepljujete mnoge teze Kako vi "zamisljate" tu vasu BiH
Kažete da je Bosna stabilna država. Baš bi bilo lijepo kad bi vojska bila jedinstvena, kad bi BiH čuvala svoje granice. kad bi na granici zaustavljala migrante, kad bi političke institucije funkcionirale, kad bi pravni sustav bio državno-funkcionalan, kad bi sva tri naroda imala jednaka prava u cijeloj BiH, kad bi sva tri naroda radila zajednički na izgradnji BiH. Kad bi SDA bio uvjerljiviji na zaštiti BIH radi druga dva naroda. ITD.ITD.
KLIX...svaki komentar mi brišete!!...fino, fino..a šta drugo i očekivati!!..dobit čete lajk...u limburgu!!!
Uzdol?
Gravovica?
Jedina stvar koja mi ide više na živce od Kolindine izjave jeste skupljanje jeftinih poena i korištenje ove situacije za samopromociju pojedinih političara.
Ona da voli pitu prezivala bi se Pitarović ... :-) Ali znamo mi svi sta ona voli.
Kako to sad da digne ruke a 95e ih zvali da zajedno sa vama napadnu Srbe u BiH. Licemjerno nema šta, sad trpite vaše savezništvo, vi ste cvjeće.
Mi smo pichkice i tacka! Zato nas svi i hebu kako ko stigne i smiju pricati kako im naleti, nemamo lidere, nemamo drzavu,...imamo klix na kojem smo svi najpametniji i mlatimo po cijeli dan al od toga fajde nema.
Kolinda nemaš ništa o sebi i hrv.da pričaš.kao pravi lideri što rade.otišla si tamo da ogovaraš bih i na taj način da uzdigneš sebe.jadno je to.šta ti misliš kako je tvojim kolegama u hr.sada.evo nismo u hr.i opet smo vam trn u oku.šta bi bilo sa nama da živimo u Hrvatskoj.Unormali se kolinda.izgubila si se podobro.pozdravlja te Čović aluminijaš.
E ako su to iz ovog ubogog tzv. instituta porucili onda je to vec ozbiljna stvar.
Smirite se Bosnje ipak ste vi hrvatsko cvijeće
U nas takve kao ona zovu "jazavac"
KOlindi je najbolje, da se drži fudbala, za ozbiljnu politiku, suviše je limitirana. Ovo je po ko zna koji put, izjava u stilu Trampa.
Na pocetku svakih vijesti objavljivat sliku Ahmica a po mogucnosti i na izlazima iz BiH za rvacku. Bosnje razmislite kom dajete pare da bi vas ponizavali.
Alo Kanada , istrazujte malo genocid tu kod vas pocinjen nad indijancima i eskimima u SAD i Kanadi. Manite se BiH. Njihovi senati su usvojili rezoluciju o pocinjenom genocidu ,sluzbeno se izvinili i to bi trebalo biti to. De malo poćerajte tamo da se ne zaboravi i ne mjesajte se u politike drugih zemalja