Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode voz,ode skroz,...Ode MOJ za Doboj,.....
lijepo nema sta,sad nece morati odlaziti traktorima ovako je brze i moze ih vise stati.
i ove srbijanske izbjeglice vise dobiju saobracaj sa maticom..samo nemojte oruzje uvoziti ah ja nema vise jna pardon
ovim vozom se prevoze moje mosti kao i mosti svetoga save, koje ce se pokopati u javni vc na zeljeznickoj stanici u sa, tako da raja moze mokriti po nasim mostima... jaoooo sto ova vatra prziiiiiiiii....
eto naccina za oticci na koncert xD
Meni se cini da ce u proljece opet stati.
BOSNA EXPRESSSOM I NJENA SLIKA SAMNOM...
bas je cool ... da mi je napraviti jedan trip do BG?
Sad mi nista nije jasno! Kako poslije 18 godina!? Pa ja sam prije 3 god isao vozom iz Mostara, preko Sarajeva, Doboja...do Beograda! Kao on je bio \'direktni\' ali samo iz pravca Sa prema Bgd-u, po povratku je bilo presjedanja u Doboju i pauza od 3h. Naravno, taj nevazni detalj nam brkata sluzbenica koja radi na salteru u Mo nije znala prenijeti.
gospodine djozo svaka vam cast !
Nista ovo ne bilo da nije jednog covjeka, Vahid Djozo. Vahide svaka ti cast!
Što je Jugonostalgičarima sad milo. Ne bi me čudilo da ga ovi iz okupiranog grada dočekaju sa paradajzom u rukama. Sad će Beograđani na skijanje u Sarajvo.
Jaka mu*a, gdje je krenuo voz,.......