Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko viđen ljigavac i stranački preletač. Uživaj u penziji. Zar ti je dosta što si hajrovao služeći decenijama lopovskoj SDA. Stanovi, poslovni prostori i ko zna sve još...
Koji su ovo debbili majko mila...Oni su napravili novu stranku, i konstantno ce biti u sukobu sa SDP....a SDA ce lagano....
DF je tek preminula stranka, a politicka sudbina Zeljke Komsica nakon koaliranja sa SDA i isteka mu predsjednickog mandata je neizvijesna. On trenutno placa svoje dugove, pa i Zlatku koji ga je promovirao u politicara. / VI STE NEVJERODOSTOJNI. MI ZELIMO NOVA LICA, MLADJE, POSTENIJE, ISKRENIJE ...
Ovi će pomesti SDP
Ovi naši političari su radi sebe, a ne radi nas. Izbori bili u oktobru i još nisu formirali vlast zbog njihovih sujeta, a mi čekamo i čekamo da bude nešto bolje. Hoće....sutra.
Sjedi Ivo, znamo se.
fuj mrcine.... ,zar nije otputovao jms!
Profesore, politički odstrel pojedinaca u SDP počeo je davno tvoj patron ZL. Uklonio je sve koji su imali snažnu ideju ili kritičku misao, da bi partiju pretvorio u društvo jednog lica. Trebao si tada nešto reći o tome. Ovaj SDP i njegovi šefovi su klimoglavci bez ideje koje je ZL postavio da bi vladao bez otpora. Zato su tu gdje jesu.
Moj Ivo...dosta je i tebe, i previše!!!
Glupson to je rekao Ladumdzija, tvoj ahbab, a ne SDP.
Šta petljaš Komšiću pa je li ti i sam taj narcis pored tebe rekao da ce to biti stranka. Upetljsli ste se u sopstvenim lažima, pročitani ste svi redom. Eto vam ga Bakir pa sa njima u tal dijelite stanove i poslobne prostore...
Kako te covjece nije sramota Boga, ako nije vec ljudi.
Dobro je g.profesore...Sjedi 1.
Vi koji se rasturili SDP ko beba zvečku. Vi da pravite platforme za ujedinjenje a radili ste sve na razjedinjenju, pogotovo Željko KOmšić. De ne pravite od sebe budale samo veče, nije niko glup koliko to vi mislite. SRAM da vas bude. GROBARI BH LJEVICE STE bili i činite sve da to ostanete.
Nije stranka momentalno. Ali krajnji cilj je da ovaj pokret preraste u političku stranku. Barem tako reče kolovodja Lagumdžija neki dan kod Senada u emisiji.
pravi pokret se ne izmišlja i ne naprđuje, pokret nastaje na ideji spontano ako vrijedi, vi ste pustili i pomogli da vam debilni klošar uništi stranku i gotovo sve što je valjalo u njoj (dakako vi ste oni koji ste dokinuli/dohakali ste perspektive ljudi naše zemlje o slobodi, pravdi jednakosti solidarnosti bratstvu....) , a sad pokušavate nastaviti silovati. sikter i crknite.
Ivo, cinjenice govore drugacije. Zlatko Lagumdzija je najodgovornija osoba za raspad socijaldemokratije. On je po svemu boljsevik. Tako se ponasao istjerujuci iz SDP-a sto direktno sto indirektno, Bogica, Durakovica, i mnoge druge zasluzne clanove, a starije od vas svih.
Pri tome je, Zlatko, lijecio vlastite komplekse. Doktor, koji je odjednom zelio biti i jalijas. Ni on, a ni vi koji ste danas s njim nista niste ucinili, a imali ste povijesnu sansu. Zlatko Lagumdzija je politicki mrtvac kojeg sad podgrijavate, a on nas laze u oci (Face TV) Njemu ne vjerujemo. A ni vama s njim.