Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najteze je pobjedit sam sebe i suocit se sa istinom jer istina je bolna za covjeka .Svi se mi razlikujemo u Bosni po pogled na BIH pa na historiju a samo je jedna historija ispravna ,neocekuj od munafila da se suoce sa istinom jer za njih je istina svaka bolna za njihove duse i srca ,zato od toga nema nista ..
Upravu je. Respect
Ništa ja ne razumijem ovog čovjeka. Gradonačelnik je, pa na izborima bio kandidat za KS (?), pa danas bio na konstituirajućoj sjednici Skupštine KS (?) u kojoj nema njegove stranke ni njega po bilo kom osnovu, pa se sad bavi i federalnim temama (?). Zbunio lud je3anog.
nije ovo cisto
Ima presuda ustavnog suda.Poslati policiju i zamandaliti školu doke se nezavrši proces imenovanja direktora škole JEDNE nastavnika i nastavni plan BIH-FBIH na dva jezika .a ne da hrvati uče kako je njihova država Hrvatska a 90% nije nikada ni kročilo u nju.
Ovdje se svako osjeća k'o kod kuće, osim djece ovog grada.
LOPOVI
Rece Ivo, okrenu se i zaboravi sta on ono rece....
Da nije bilo Komsica, danas bi u BiH zivjelo jedno 350 Katolika. Uglavnom starih i iznemoglih.
treba uvesti 5 skola pod jednim krovom, tu ipak zive 3 naroda i 2 manjine