Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni rezultate ne znaju objaviti kako treba. U pravu je momak, trebaju dati ostavke.
Koji je sad legitimni?
Ja sta se i radi u ovoj nasoj zemlji to je dno dna.
Da mi je neko pričao 92 ili 95 da će neko plakati što nije potpresjednik tvorevine koja je uništila,devastirala sve Begiće, Vidoviće, Piljke, Zvonimire teško bi mu vjerovao. Zaista, ko će našu propast da izmjeri ?
OSTAVKE,SVE NAMJESTENO
ojha.. bjez'te ljudi na zapad j€bIa vas bosna vise
Nikad vise necu izac na izbore , stranci jebu, a nevade
Komad budale bez obzira na kilavi cik. Zar ovakvo deriste treba da bude dio neke vlasti i u vlasti.
A ti idi sada snimati nove filmove +18
Trebamo se organizovati i izaći na ulice, sve ovo srušiti. Ovo ovako ne ide, jer je meni dosta patnje i prosjačenja da preživim!
Nije bio ofsaid protiv Nigerije
Biraci sigurno nisu.
Neko je poslozio karte.
LUDNICA POKRETNA
Begiću , uhvati se krampe i lopate i onako si paradirao!
I ovaj cik sprdacina ko i sve u ovoj vukojebini
Cirkus od dejtonskog monstruma. Srbima treba oduzeti sva prava u FBiH, vratiti vojsku FBiH i zavrsiti sa ovim silovanjem pameti
Sad jesi, sad nisi. Igrate se sa dječkom.
Sta sve jedan covjek sa solidnim obrazovanjem I solidnom cestitoscu sve mora da prodje da bi zaradio hljeb u BiH. Ovaj lik da je u normalnoj zemlji bio bi neki sluzbenik u nekoj firmi I imao opusten uh9dan zivot. U BiH se morao uclanit u stranku jer drugog hljeba nema osim ako nisi narodni pjevac ili programer. Snimali ga tajno, blatili javno, vrijedjali i prijetili na svakoj osnovi i na kraju utrljali so u ranu.
Sad i nikad vise necu izaci na izbore, bezveze covjek gubi vrijeme i nada se da ce nesto promjeniti, bolje je poceti traziti kartu u jednom smjeru jer od ove drzave vise nista nije ostalo :(
Hebu vas jer ste i vi njih kada niste dali pare za izbore!!!!