Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogroman je problem kada se pojedinci kur*e samo zato što pripadaju nekoj skupini (islam, kršćanstvo i sl.), a u stvari vode jedan skroz drukčiji život koji se protivi svim pravilima maloprije pomenutih religija. Za takve osobe je samo bitno da se mogu "pokazati" pred drugima i reći "Ovo moje je bolje od tvog", pa zbog toga na kraju i zaratiti. To je ZLO današnjice. Činjenica.
Poštujem sve istinske vjernike i svaka im čast. Ali ih je malo danas.
a postujes li ine sto vjeruju u kravu, ili one sto ne vjeruju u bilo sta
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mladi u BiH, svakig dana u svakom pogledu sve vise nazaduju.
a sve manje se i j.e.b.u
ma sve se vise hebu pocinju vec sa 13 14 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja mislim da mladima u BiH su ipak najvaznije pare :D
Muslimani najviše zloupotrebljavaju vjeru. Hoće širit islam širom Bejha, e pa nemože, zna se šta je Vaša ćaršija, a šta je naša.
pitanje je glupo koncipirano. cim pripadas nekoj vjeri automatski se time i ponosis. pa nece niko reci ja se stidim ovoga u sta vjerujem. pravo pitanje je jesi li vjernik ili ne.
ENO NA BH INDEXU KAŽU DA SU POGRIJEŠILI...VIDE KOMENTARE NAS OGORČENIH I ODJEDNOM GREŠKA U PRIJEVODU...ISPADA DA SE GREŠKOM RATOVALO U BIH ...JHEBEM LI VAM MATER LAŽOVSKU I NEPISMENU...
http://www.youtube.com/watch?v=MktlfjFb3j0
znači stiže džamahirija,stvorena kroz velikosrPske i rvatske aspiracije,na mladima život ostaje
Čital iko od vas debila istraživanje? 90% ponosno na vjerski identitet, 88% na nacionalnu pripadnost., a 77% na svoju državnost. Ovih 33% posto su neke zadrte ustaše i četnici. Inače ovo troje se kod normalnih ljudi ne razdvaja.
Pročitao sam to do "debila". Dalje nisam čitao jer sam shvatio da imam posla s jednim. Ako svoje mišljenje započinješ uvredom, znači da nije vrijedno pažnje.
zabrinjavajuce,cuj najmanje ponosni gradjanskim identitetom. :(
hahahahah koja bošnjačka podvala...džaba vam je sve ionako će svatko svoje uzeti :*
netko netšto, točno, netočno....DŽABE OKANO, OPET SI BOSANAC Slušao sam u tramu u ZG dvije žene, kaže jedna šta je ovo prljavo na sjedištu? Kaže druga a opet hercegovci došli....
Moli se da ne počne svako svoje uzimati. Tvoji će bez svega ostati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada vjerski identitet postane važniji od svega drugog u pitanju je vjerski fanatizam.
Zivo me interesuje koliki je % od onih 7000 koji su diplomirali ponosan na svoju vjersku ,a koliki procent je ponosan na svoje obrazovanje?
Znam samo da su "ona" dvojica koji su najbolji studenti na univerzitetu sa prosjekom 10, momci kojima je vjera na prvom mjestu (Islam). Zakljucit ces sam, ne moram ti pomagati :)
jesu al na fakultetu islamskih "nauka"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
j.e.b.o vam i nacionalnost i vjera mater! Zivite zivot kreteni poserem vam se na ideale!
ti živiš kao stoka kojoj je glavni cilj da ždere i razmnožava se.... treba nekako označiti takve pa da se za vaše ubistvo i ne odgovara jer ubiti takve, znači ubiti životinju
a ubiti takve kao ti je sevap pa da onda mi zivotinje normalno zivimo! zbog tebe i takvih kao ti i jeste ovako kako nam je danas samo sto to vasi zakrzljali mozgovi nemogu da shvate kretenu retardirani, jos uvijek zivite za neke ideale majku vam je/ebem svima!
Koji su to mladi
Ne znam šta se ima ko ponositi nečim što se podrazuijeva samim rođenjem.
Od religije i nacionalizma se nezivi, Vjera u svoju drzavu i zavrnuti rukavi su napredak.