Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Cetka mozak bi bilo zanimljivo ispitati. Kakva se tu tortura iz mladalackih dana krije, vjerovatno otac alkoholicar, majka skrivena prostitutka... I kao takav produkt nastao Cetko koga je onda djed odgajao i ucio da mrzi Turke jer su oni krivi sto su mu roditelji takvi. BLJAK......
@ernest nisam te cuo da si nesto rekao svom ratnom drugu u vrhu samom, ma isti si kao i on. stoga, i za tebe vazi napisano, i sve one koji misle tako.
KOPILAD TURSKA..
@Cetko, Vidi srbina krsti se ispod krsta, i jede govn* sa tri prsta.
KO ODGOVORI NA GORE NAVEDENOG PAPKA J..E..B..O MU PAS MATER
@Cetko Samo bolestan um se moze ponositi RS-om.
Kako se POturice i Bule bore protiv ekonom. krize? Tako sto dudlaju Četnicke cune i dobiju topli obrok besplatno.
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA.