Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno treba ukinuti ovaj OHR, svakoko nema nikakve svrhe. Pa ljudi skontajte sami cemu OHR, bolje bi bilo kad ga ne bi bilo, jer se onda ne bi ni saznalo za mnoge malverzacije koje se desavaju sa budzetom. Mozda bi bolje bilo zatvoriti stvarno taj OHR, zatvoriti i onu SIPA-u sta oni imaju kontrolisati koliko ko trosi i prikupljati dokaze po BiH. Policiju pretvoriti odmah u zastitarsku agenciju da slucajno ovaj nevaljali narod ne bi napao kojeg od nasih vrijednih i cestitih pa cak i uzoritih politicara. Nasi politicari misle nama samo dobro, zasto bi se mi mucili u prodavnicama koji proizvod kupiti kada oni mogu sve i svasta oporezovati i smanjiti svima primanja osim sebe, eto vidite izasli su nam u susret i smanjili izbor robe jer vise nemamo novca za pojedine proizvode. Cemu OHR kada se moze BiH jos malo podjeliti, to je samo dobro za narod bice vise radnih mjesta u politicei, valjda su im sinovi i kceri zavrsili sa skolovanjem pa trebaju posao zato dijele BiH.
Nasi takodje trebaju zahtijevati zatvaranje OHR-a a raditi na tome da se otvori fabrika hemijskih preparata za masovno unistavanje gmizavaca, zohara i drugih stetocina....
Ma ja samo ti reci i tako sigurno NECE biti.Sve zasta ste vi Bosanci moraju biti protiv pa kad bi bili i za EU mi necemo sa vama.
znamo dobro sto se srbi zure da se OHR zatvori-RS jel tak,RS?! BOSNA4EVER!
ja glupana..cilj je valjda uc u EU a ne zatvarati OHR. Odma\' znas kolko je sati i sta je njima krajnji cilj.
Jesu i ovi Srbi zapeli za zatvaranje OHR-a .... cccc
ono kad udjes na sax bas te ocaraju izjave ovih snsd -ovaca ovaj neki bi da ukine ohr a onaj spiki bi da mijenja ulogu medjunarodne zajednice pa da onda oni mogu sto prije da djeluju a mozda su i pravu neka idu hebi ih prije cemo poceti ratovat i da se zavrsi vec jednom ta agonija iskren da budem ovih srbova mi je pun njonjo srbovi ne volim ni ja vas i jedva cekam da se zapuca eto pase nazad