Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ABDULLAH IBN OMER prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Došao sam pred Sudnji dan sa sabljom kako bi se samo Allahu klanjalo, bez ikakvog suparnika, On je dao da mi opskrba bude u sjenci moga koplja, a bit će ponižen i omalovažen svako ko mi se suprotstavi A ko bude oponašao neki narod taj mu i pripada. o muslimani, držite se džihada, opskrba vam je svakako određena i zagarantovana.
Goni se u 3pm i ti i dzihad.
ovaj hadis spominje ibn kasir u tefsiru br 79 medjutim bez ocjene vjerodostojnosti. ako nije sigurna vjerodostojnost hadisa ne treba ni citirati.
Napokon prva vijest iz mostara bez hrvata i bez da su krivi za nešto.
Hrvati su srušili Stari Most gdje se nalazi ovaj objekat Vidiš da su krivci uvijek
Kvazi-selefije, pravilnije rečeno vehabije, kao korov upravo puštaju korijenje tamo gdje se ne vodi briga o islamu, a ovi je definitivno ne vode.
Dino ef. Maksumić! Mašallah! Znači Dino Rađa, Dino di Laurentis, Dino Kukoč i ostali Dine su muslimani. Ili ...
Boze Boze sta smo docekali, da Saliha Colakovica prikazuju kao negativca. Ako je on negativac nek nas pogodi kometa ! Jesmo li pogodjeni ?! :)
#pravipredsjednik
Gdje prestaje logika tu pocinje Bosna :-)
Džamije pretvorene u turističke atrakcije! Vjerovatno i ovaj mesdžid čeka ista sudbina. Kukaju kako žele da mu vrate pravu namjenu! ok! A šta je sa džamijom na mostu Bunur?? Sirotica godinama stoji zaključana! Dođeš u džamiju na tepi i hoće kartu da naplati! Kažu da je prihod te iste džamije na tepi za jednu sezonu bio blizu milion maraka! Kad bi se izvadile "Vakuf name" vidjeli bi pravu namjenu džamija i mesdžida i Mostaru!!
IZ bi ovaj mesdzid trebala ustupiti braci selefijama i da bude jezgra da'we jer je odlicna logacija puna turista. Izgleda IZ bas da'wetski rad i ne zanima pa neka prepuste drugima ko se barem trudi na tom polju.
pa da nalaze predozirane turiste u tom mesdžidu
Odakle se uvali ovaj Dzafer Alić
nije ni cudo jer je tu obaj ludi Irfan Colakovic, sin ovog Efendije. cudi me samo kako prije nije ugasen kulturni centar. plus doticni Irfan psihicki maltretira zaposlenice ove suvenirnice, a neke su priznale da ih je pokusao i seksualno napastovati. treba oduzeti plus da vrati lovu koju je zaradio proteklih godina
Ko si ti i šta ti imaš protiv Salih ef. Čolakoviča i Irfana Čolakovića? SRAM TE BILO! Ja mislim da tebi treba oduzeti život, ne trebaju nam pritivni ljudi poput tebe. Svak u ovome gradu zna koliko je Salih ef. Čolaković pošten i častan, a svi znamo i koliko i kako se ramiz jelovac nakrao. Sram te bilo na iznošenju laži i potvaranju Irfana Čolakovića! Da je nekoga htio seksualno napastovati ne znam samo žasto nije onda, žasto je ostalo samo na pokušaju? ČISTE LAŽI!
Izjave su ti lažne kao i profil sa kojeg pišeš!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
U borbi za nekretnine sve maske padaju a slično je i u ''ratu'' između PD Bakije i PD Jedileri u Sarajevu.
Jel ovo neka skrivena kamera? ko koga ovdje u zdrav mozak?
Potrosen je novac na predizbornu kampanju pa Jelovac i Alic trebaju novi izvor
Kad vidiš ko sjedi u IZ dođe ti se rokneš...hoće da preuzmu prostor kako bi oni mogli uzimati pinku...