Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika smrdska nastala na genocidu, dakle GENOCIDNA TVOREVINA!
Imam Stulanovic govori istinu.Ali manji bh entitet rs ne voli cuti istinu.A istina je da velikosrpska ideologija,na celu koje je SPC,vec tristo godina sprovodi genocide nad nesbima,na teritorijama koje se nalaze na zamisljenoj mapi velike srbije.
➡️Sada očekujemo FaceTV,i trojku i tzv "nezavisne analitičare" da nam kažu kako je počinjen genocid , ali TREBA ŠUTJETI I IĆI DALJE! ➡️I TAKO 10 GENOCIDA ...⁉️
Istina se ne moze sakriti! Sebe lazite i dalje, nas necete! Genocid je bio. Cilj je bio istrijebit narod! RS je nastala na genocidu!
r.srpska je GENOCIDNA TVOREVINA I OSNOVANA JE SA CILJEM ISTREBLJENJA I NASILNOG ISELJENJA NESRPSKOG STANOVNISTVA SA PODRUCIJA SJEVERNE I ISTOCNE BOSNE I HERCEGOVINE !! GENOCID I RATNI ZLOČINI SU ZAŠTITNO IME RSa !!!!!
Nad Bošnjacima se ponovo nadvili tamni oblaci. Svaki Bošnjak pod hitno mora nabaviti (ako vec nema) "vučićev kišobran" da ga oluja ponovo ne pomete....
Nase bijede od politicara ne smiju pisnuti. Prodane duse
Republika srpska je genocidni tumor, nazadak za ovo društvo. Tu tvorevinu treba ukinuti.
Trojka ima to u potpisanom programu, sa genocidašima i genocidasi taj program prate, oni optuzuju trojka ce isporucivati .Dobar im program nasi veleizdajnika
PREVISE MI BOSNJACI DOPUSTAMO DA NAS J*BE KAKO KO STIGNE!!
Iako je govorio istinu nije njegovo kao vjerskom licu da se bavi političkim stvarima. Vjera i politika nemogu zajedno nikako. Neka se svako bavi onim šta mu je zanat ili profesija i svima će biti dobro, lopovi kradu, hodže i popovi vaze a političari da lažu.
GENOCIDNA TVOREVINA !
Sta hoce ovi iz r.s. da sutimo,i da slegnemo ramenima ko da nije bilo nista,e nece moci dok je ne ukinete,do tada ste g.nocidna tvorevina,pa svijet je to dokazo sudom,nismo samo mi.
genocidstan, ponose se time a kad im kazes kao nesto uvrijedjeni???? ne kontam...
Eh sad da vidimo sta ce vlast uraditi i kakvu će podršku pružiti ljudima...
RS je nastala na genocidu, protjerivanju, spaljivanju i uništenju svega što nije srpsko.
Predlažem svima da poslušate na YT šta je efendija vazio jer je vrlo poučno a čovjek je samo pričao o činjenicama. Razmijem da istina boli, ali u ovom slučaju elemenata KD nema ni u tragovima.
Takozvana "RS" je nastala na krvlju i genocidu. To je istina koju ne možete pobiti. A naši šta rade? Ovi smradovi procesuiraju koga stignu, a tamo pišaju po džamijama, prave stranice po internetu gdje pozivaju na "klanje muslimanske djece" itd. Šta naši rade? Jel tužilaštvo samo ljude iz Federacije procesuira ili?