Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da OHR pokaže zube, ovako će iz RS opstruirai sve što može...i onda kada ništa ne bude funkcionisalo reći ćeda država je nemoguća..
Vrijeme je da OHR odjebe odavde, samo nam se ruga i ništa ne radi. Valjda im prešlo od domaćih političara.
i sda opstruira sve i svasta. isti slucaj sa hdz-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma i ovaj incko je pravi konj marke dorot
ma jedu govna i nasi i stranci.Suplja je zakon za raju!!!...ovdje se radi o daleko dubljim stvarima
Inzko za predsjednika
Samo u vasoj Bosni, Turcine. Mi Hercegovci nijesmo robovi da nama upravitelji vladaju.
@dathedr puši kurčinu svom turčinu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SAMO TI SVOJOJ KUCI IDI I TAMO DEFINIRAJ "STRATEGIJE" DJUBRE JEDNO ODVRATNO!
dath'edr šta ima jarane. koliko košta karta od beograda do prištine, je li potrebna viza
@dathedr puši kurčinu svom turčinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosadni ko tjesne gace.
LOL. okupila paralamentarce EU. Pa to su obični uhljebi koji ne odlučuju ni očemu. samo se otišli dobro najest u dublin isto ko i ovaj "bih" parlament. što ne ode kod merkelice pa s njom ne popriča
incko je dobar čovjek i u mnogim navratima je pokazao da voli ovu zemlju. bilo bi dobro da one vanjske snage koje su sa dejtonom zamrsile funkcioniranje države, sad nađu mehanizam da ga razmrse i da spriječe rs u kočenju napretka b i h. ili patriotskim snagama b i h dajte zeleno svjetlo da sami to naprave. ne može se dovijeka tolerirati fašizam iz banja luke.
Nitko ne koci napredak u BIH, jer je BIH kolonijalna tvorevina mutavi Turcine. Oni koji su postavili ovoga kolonijalnoga upravitelja vladaju ovome kolonijalnome tvorevinom, jer taj kolonijalni upravitelj je iznad svega mutavi Turcine.
@dathedr puši kurčinu svom turčinu
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
"Mišljenja građana i mišljenja lidera se mimoilaze." Dobro jutro. Ne da se mimoilaze, nego nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Nasi politicari naseljavaju paralelni univerzum.
Razilaze se i u Belgiji. Ovo je demagogija. Nije OHR slučajno prestao raditi prije 5-6 godina. Ko eto građani su vječito bili krivi što krivo glasaju na izborima, a ono realno i objektivno stranci kontrolišu sve političare i sasvim je svejedno ko je će pobjediti na izborima.
Od Bosne ste napravili PLJAČKALISTAN!
ti se ne javljaj. karino jedna. glasas za sda, a drugi ti krivi.
...nikoga ne aboliram..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inzko najbolje za BiH bi bilo da razgulite iz BiH, da prestanete da nas pljačkate. Tvoj zadatak je da nas držite kao koloniju.
Amira tebi se više sviđa da se opet sutra zapuca pa da te za noć siluje 40 četnika....ili misliš "neće naše komšije, to je normalna raja" mislili su tako i '90-tih....
Na ovakve glupave komentare ne odgovaram.
Inzko najbolje za BiH bi bilo da razgulite iz BiH, da prestanete da nas pljačkate. Tvoj zadatak je da nas držite kao koloniju.
Inzko najbolje za BiH bi bilo da razgulite iz BiH, da prestanete da nas pljačkate. Tvoj zadatak je da nas držite kao koloniju.
Ovi naši se nikada neće dogovoriti, nije to problem nacionalizma, već našeg mentaliteta i gledanja samo svog interesa. Zato smo spali na to da nam MZ mora završavati sve poslove, jer kao što vidite drukčije ne može, a MZ neće ništa poduzeti dok ne bude imala interesa u BIH, tako da smo donji kako god okreneš.
Inzko mogli bih vi nas popustiti malo, da sami nesto uradimo. I onda kad trebate nesto uraditi jednostavno predete preko toga...
dragi moji vrijeme je da se mi okrenemo sami sebi, iskreno ebe se Inzku i svim ostalim medjunarodnim predstavinicimo za nas,to su najveci ublehasi na svijetu, njima i nasim politicarima ovakvo stanje najvise odgoavara, (ovi stranci "rade" za ogromnu lovu, a ovi nasi kradu a niko im nista), tako da je krajnje vrijeme da se prestane s nacionalizom i politikama primitivizma iz prahistorijskog doba covjecanstva. Ocigledno smo navikli da nam drugi vazda rijesavaju probleme i iskreno lijeni smo da sami nesto uradimo, zato nam i jeste ovako, svaki dan se po neka fabrika ugasi, dodje kakav strani proizvod a glupi bosnjo sve mu draze sem njegovo, i visoki predstavnik mu drazi od babe. Ubrzo ce izbori, pa kao i do sad u to sam ubjeđen glasat ce se za iste, jer oni nas brane od nevidiljivog okupatora, dok oni zajedno sjede, sjele, jedu, piju, jebu i tako to, a ti sto nemas posla, idi i kopaj po kontejnerima. pretpostavljam da je ovdje mladja raja pa nek se zapita sta zna raditi sem kafe piti?????
bas me zanima stav ovih sto su dali negativanu ocjenu...