Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvecih neprijatelja nase drzave Bosne i Hercegovine!Hinja licemjeski,manipulator koji fino radi za unistenje nase drzave! BiH4EVER!
srbi su bolestan narod a jedini lijek je metak definitivno
@boss Pa,haj\" ti sad reci da Karadzic nije bio u pravu!Nestali muslimani,a pojavili se bosanci i jos neki novi bosnjaci,sa nekim novim jezikom!
Ma da, ispade da niko nije glasao za nezavisnost nakaradne tvorevine. Svi Srbi su normalni i imaju sasvim normalan odnos prema vjekovnim neprijateljima. Odnosimo se prema vama kako dolikuje.
RS 25.09.2009. u 16:24 Zato što smo bili budale. Ali nikad više ! Cuj bili budale. Skoro za povjerovati. - Vi ste najvise profitirali od Yuge. Sve pare su isle u BG. Zato ste i ratovali protiv odvajanja Republika: Slovenije, Hrvatske BiH. Cudi me da ste Makedoniju i C Goru bez rata pustili iz Yuge. Sad ste izgubili izlaz na Jadran. Pitanje za tebe. Zašto sad želite da živite sa Srbima a niste htjeli u SFRJ ? - Ja licno nikad nisam bio protiv Yuge,.Naprotiv! Mislim i da se moglo sve dogovoriti a ne oruzjem kao sto ste vi. Ko je ono govorio: Moglo bi nestati Muslimana? Da nije bio Karadic? U BiH nikad niko nije rekao: moglo bi nestatio Srba! A da sada zelim da zivim sa vama, pa pravo da ti kazem, sa normalnim Srbima rado, a sa nacinalistima i cetama nikad.
Zato što smo bili budale. Ali nikad više ! Pitanje za tebe. Zašto sad želite da živite sa Srbima a niste htjeli u SFRJ ?
RS ----hahahahaha Joj priče Bošnjačke. Kao... biće nam bolje u zajednici sa vjekovnim neprijateljioma iz FBiH nego sa braćom i rođacima sa one strane Drine. A stvarno ne zna što bih napisao na tu gupost. --- @RS, nemoj nista napisati. I nije to glupost, to je istina.Ali samo vi izvolite sa bracom preko Drine, ja nemam nista protiv. Hajte vise da se i Balkan malo smiri. Od vas vec evo od 90 nema mira. Samo ratujete. ( I gubite teritorije) ;-) I jos nesto..Hvala ti na informaciji, nisam znao da smo vijekovni neprijatelji. Tako me (kao Bosanca) bar nisu u bivsoj Yugi ucili. Izgleda da tebe kao Srbina jesu. JEdno pitanje na to: ste onda htjeli Yugu i da zivite sa neprijateljima?
Odstupi, jedan problem manje za BiH
Odvojićemo se, za to ne brini. Pripremamo teren. ----Ali Mislite ako se odvojite da cete biti neko i nesto. Znas sta, biti cete zadnja rupa na svirali u Beogradu. Zamijenili bi funkciju Kosova, znaci niko i nista. ---- hahahahaha Joj priče Bošnjačke. Kao... biće nam bolje u zajednici sa vjekovnim neprijateljioma iz FBiH nego sa braćom i rođacima sa one strane Drine. A stvarno ne zna što bih napisao na tu gupost.
Hej @RS, daj vise da se vi odvojite. Ali Mislite ako se odvojite da cete biti neko i nesto. Znas sta, biti cete zadnja rupa na svirali u Beogradu. Zamijenili bi funkciju Kosova, znaci niko i nista.
Koji blazeni pogled! Kao da se ukakio. SRamoto jedna, imas obraza da vozis Q7 od 220 000 KM, a penzioneri u RS i FBiH gladuju. Koliko bi se samo penzija moglo podijeliti i gladnih usta nahraniti od tog tvog auta? Za tebe je Fico ili stara Zastava!
Uskoro slijedi krah zajedničkih institucija Nakaradne Tvorevine. NT bez Srba ne može funkcionisati a nas niko ne može natjerati da budemo u vlasti na nivou NT. Ne može se na silu praviti zajednica. Ne može.
Koja si ti volina. Procitan si davno jos.