Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE RAZUMEM, STALNO SE GOVORI VISOKI PREDSTAVNIK VISOKI A ČOVEK SREDNJEG RASTA
Do sada smo imali bar jedno 50 "istorijskih" prilika. :o))
j_ebo eu očito nema od tog posla ništa to vidi i zadnja budala
Opet Inzku prodata magla! Boze kad li ce taj covjek progledati,
Imali su sazdrzajan sastanak hahahaha.. Hm cetvrtak, dosadno pozovem incka na kafu.. malo ubijem dosadu a seljacima ispostavim fakturu za najobicniji spin.. sastali se ozbiljno razgovarali (zadnjih 22 godine to vrlo uspjesno rade) i dogovorili da cemo ponovo na kafu slijedeceg mjeseca..
Ej, zaboravio sam oni su kataljici, braca po vatikanu a to je to..
inzko, il si lud il ti noge smrde, sastao se sa najvecim podlukim neprijateljem Bosne ito kriminalcem i ratnim zlocincem ( koristio zarobljenike nevine gradjane )...da ko fol pricate o Evropi..pa bola tom palamudanu jedino nije u intresu da se prikljucimo evropi jer ce po evropskim zakonima odmah u apsanu...?
Malo presipali iz šupljeg u prazno
Čović ima bolji kabinet od Inzka i njega Inzko nešto da savjetuje? Sve naopačke.
JeBla vas eu vise, sta dobijamo, vece porze i standard, a neke investicije za guzonje, za buraniju curac, jesu dosadni vise i sa eu, prodaju nam maglu ba
@lavcina16 Đikane, naravno da će BiH biti EU a ne ruska vukojeebina.
Neznas na koga bi se prije po...o od njih2
Inzko se sa nacistima sastaje, sramota.
trebao je otići u maoču i pitati za mišljenje.
Covic jedini uvodi BiH u Europu,drugi je vodi u turski amanet a treci u beogradski pasaluk
Inzcko nije bio zabrinut ovaj put...
Mene zanima kako neko iz medjunarodne zajednice moze sjediti sa nekim ko je dobar s osobama sa americke crne liste, nekog ko negira pocinjejne ylocine osudjene pred medjunarodnim sudom u HAGU kojeg je osnovao UN cije su clanice Njemacka i Amerika. Te dvije zemlje su najvise zasluzne sto je hrvatska dobila nezavisnot i tako im Covic vraca !
Kako su partizani bili zajebani govori cinjenica da ih se u Mostaru ustase i mrtvih boje 2017. godine!!!