Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj napisali im pismo na engleskom a ovi ne znaju ni vlastiti jezik...
Vidi INSKA,ZAR SI ZIV..BITNO JE DA SI JAKO ZABRIINUT.. STO SE NEOGLASITE COVICU I DODIKU.. DODIK TE PLJUJE VRIJEDZA NA SVAKOM JAVNOM MJESTU..SUTIS..NEOGLASAVAS SE..NEKAD JE I U PRAVU ..KOJI CES KLINAC OVDJE,IDI NEGDJE GDJE NECES BITI ZABRINUT.
@bingo Pljuvanje je dozvoljeno.
plaho se navalilo na policiju sa svih strana...
ahahaha, klixova omiljena ambasada kao da je dio vlasti ...😂😂😂
Pa sto to ne postaviste pitanje u Sarajevu, kad smjenise Halilovica ,legendarna sestorka.
Pa i do sada je policija bila pod uticajem političara.
Moji komentari kao da prolaze kroz ruke ''kušaća hrane'' uvijek zaustave ili uspore objavu.
Gdje je SDP tu je korupcija,nepotizam,policijska represija.
Dali ponekad napišete i Dodiku ovako pismo?Izgleda da treniraju strogoću samo nad Bošnjacima.
kenjac matori skidaj, ali idi od vrha ili se vraćaj doma
Džaba IPTF, džaba reforme policije izvršene do sada, STRANKE znaju najbolje kako treba da se upravlja policijom. Tuga, dokle više gdje je granica svakodnevnog .propadanja
Ne mogu da vjerujem da istomišljenici sda iz KS šute na ovu bruku i sramotu u TK. A da.. Sda je u pitanju, u donošenju tog zakona. Kad su oni, onda moze sve. Mogu se isplaćivati plače rudarima, GRASu i sličnim bez doprinisa. Mafijska bagra sa Baketom na čelu. Moj Alija, kakvog nam hajvana ostavi u amanet. Sreća pa ne vidiš, šta ti je uradio od stranke (upolovio je) i države, koju si nam u amanet ostavio.
😂 Inzko se oglašva samo na policijske strukture kao što je i sarajevo usvojio, a imate toliko ovlasti da smijeniti ljude.
koji sarkazam "nedopustivo uplitanje nase politike u nasu policiju" a dopustivo uplitanje "stranaca u nasu politiku i nasu policiju " nema gore zemlje na svijetu od BiH !
Ma nis' to, sada nek neko u Sarajevu "izrazi zabrinutost" i radite u inat protiv Junca. Onako iz cista mira, da podyebete ljenguzu nebil se prevalio na drugu stranu malo.