Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imas ovlasti rijesavaj stanje u zemlji,kani se suplje price...
@LGBTmujo http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/2162/prenosimo/1369166/muslimani-najbrze-rastuca-populacija-evrope.html
Zašto govoriš nešto što se zna, jel te zato plaćamo?
wikipedia: У политичком језику америчке дипломатије термин (енгл. entity) означава самоодређено државотворно тијело и карактер државности предметног бића, национални идентитет, затим народну, културну, историјску, језичку и религијску посебност, право на самоодређење.
Suga jedna austriska,jake stvari i tebe i ovih ojadjenih na 23% ko vas pita za sta,mi smo zakon u bih i mi krojimo kakva ce ona biti.bez nas ne mozete mrdmuti.Kome se ne svidja mozete odvojiti ono sto je vase i sretan vam put.
Srbiči slave što su ostali u državi protiv koje su se borili
Fuuck off
Vlahahahahahahahaaaaaaaaa
Bitan ko semafor u GTA
zar je ovaj zabrinzko jos ziv???????????????
Samo prazna prica, bez odgovarajucih poteza prema antidrzavnim elementima.I tako vec 10 godina.
Ti si stvarno za ginisa..legebda uhljeba u bih..
Republika Srpska je po ure]enju republika. Samo ime govori.
Ozbiljno! Da li mu je ovo prvi put da tvrdi ili ga je senilnost silno obuzela?
Kao Austrijanac trebao bi konacno nesto prakticno uraditi, a ne biti narodni telal koji "vice od jutra do mraka, utekla je eRSa materina". Fakat je da je BiH daleko nakompatibilnija drzava sa Austrijom.Gledano povjesno, nakon okupatorske Turske, Austrija je napravila pravi bum od tadasnje BiH, uvela red, gradila infrastrukturu i vecina ljudi je pristojno zivjela za to vrijeme. Gukni vise Inzko i upotrijebe te ovlasti. To narod ocekuje od tebe, a ne da nam prepricavas price.
E pa moj niski predstavnice onda iskoristi ovlasti i kazni sve one medije koje prenose pogresne cinjenice i izjave kvislinga...al lakse je biti zabrinut i srat u Federaciji...cime li te Dodik drzi u saci???
Protektore zavrni im pipu preko MMF-a, jedno tri meseca pa ćeš vidit kako sve poštuju.Glumataju državu u državi,nešto plešću.Izgleda da još Titoizam nije izišao iz većine političara.
Ja bih se pravio još veća budala za 20000 EUR.Njegova plata je 20000 eura a moja 410 eura.Toliko o tome!