Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne dirajte tog posetnoga bosnju kuvjacanina..on je sa haretom ostavio nase pare u kuvajtske banke koje cemo mi za par godina moci dici i sa njima ce Bosna postati najbogatija zemlja u regionu a svi borci i penzioneri ce dobiti duple penzije..ako sta ostane mozda cemo dati nesto para i dijaspori.. zato ljudi nista se ne brinite..pare stizu.. BOSNA4EVER
Baš ćete ih iznenaditi... Nek ste im najavili, da malo srede, pa da izvještaj bude dobar. To je ista stvar sa Željeznicama. Dok radnici blokiraju pruge, direktor im biva proglašen za najboljeg menadžera u BiH. Šta li sa svojih radnika radi najgori menadžer...
Akpo je istina onda je Sramota! Nabijem vas sve na karinu u sred Kuvajta. I nabijem sve ostale na karinu!
Ja zivim u kuvajtu odavno,, a ovaj Jasin nije sazrio dovoljno da bude normalan covjek a ne ambasador,, to je budaletina, pjano, ne zna se ponasat sa ljudima, kad dodjes u ambasadu ne zna se pozdravit,, na prvom skupu kad je posto ambasador je svima zazelio na tecnom bosanskom jeziku: \"dobrodosli u svoja ambasada kao u svoja kuca..\",, prodana dusa od cojka, ulizica,, tipicni arapski spletkaros,, a oni sto su ga poslali su jos gori.. Mene kao Bosnjaka, Bosanca, dusa boli kad vidim kako nam se ime zemlje prlja i kako se umanjuje ugled Bosanaca kod Kuvajcana koji izuzetno vole nasu zemlju i cjene Bosance.. Enisu ne poznajem bas dobro,, al svaka joj cast za ovaj potez, jako hrabro i jako patriotski.. SVAKA CAST ENISA..
Zelim da se ovim putem zahvalim predsjedniku Silajdzicu za imenovanje ovoga klovna, koji ustvari i nije bosanac, za naseg ambasadora u Kuvajtu. Sta je to u njemu vidio Haris nikad mi nece biti jasno. Zar nemamo kvalifikovanih bosanaca za takva odgovorna mjesta. Sad ce ispasti da je ovo jos jedna hajka na Bosnjake. Uostalom, nismo bolje ni zasluzili kad nas vode likovi iz Andricevih romana. U savko vrijeme i na svakom kutku ove planee nas blamiraju predstavnici BiH.
izgleda da se taj Jasina Ravašdea [jeli on bosanac ?] nameracio na enisu
MUSLIMANI NE VRSITE MOBING TO NEVALJA