Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad i bijeda od intelektualaca.Njihov rad se svodi na ispijanje kafa il alkohola , jednom godišnje napišu neki apel ili ovako zakmeče.Nedajbože kritikovati vlast ,otkriti uzrok problema i ponuditi suvisla rješenja.Vi ako ste intelektualci moj ker je general.
Дај садаке само, хељп, хељп ретардињоси!
Ova grupacija je sukus svega onoga šta u BiH ne valja. Umjesto da najprije upru prstom u SDA kao nekog ko sistematski uništava BiH korupcijom i nepotizmom (sa svojim koalicionim partnerima iz druga dva naroda) oni samo copy/paste istih žalbi već 20 godina. Kako ljudima koji su zaglavljeni u 90-im objasniti da je svijet oguglao na ovo kao i da se svijet totalno promijenio od tada?
Adile drži se svoje puno mlađe žene jer nema više donacija kao prije...
Nemora biti HDZ-a nemora biti ni "sejdo"!(Mrzitelj Hrvata)! Svi ste vi isti! Taj "krug 99" kao "Politika" 90-tih!
Svaka čast, bošnjaci su najbolji kad su u nevolji
Sad ih molimo da nam se pomogne, nema narode nista od toga, kad je pobijedio Bajden svi smo sherovali klipove kako je on govorio za Bosnu da nam se pomogne, i evo ga sad je predsjednik pa nista, moramo shvatiti da mi muslimani nismo nikome interesantni u citavom svijetu, pa cak ni Turskoj, nema kraja dok ne izgine posljednji musliman za ovu zemlju
Jeste preporuceno ?? Ako je obicno zagubice se negdje
Koliko je bila poštarina, treba li vas pogurati
I da Biden sruši pelješki most a.k.a. Sejdina ćuprija.
Ovi metuzalemi misle da mogu promijeniti tok istorije.
Jeli vama svima jasno da svi u Međunarodnoj zajednici vide da je stanovnicima u BiH svejedno šta se dešava. Sjetite se kad je u turskoj bio pokušaj državnog udara, milioni ljudi su izišli na ulice i to spriječili. Što bi se neko sa strane kvario ovo blagostanje jer oni po reakciji stanovništva vide da je blagostanje.
Bravo! Kod nas se na proteste gleda kao da se ide prositi, a ne boriti za svoja prava. I ono malo sto se uspije organizovati da izadju obavezno se posvadja medju sobom.
Koji krug??? Hulahop...hahaha....
Naravno, za sve su krivi "srpski i hrvatski nacionalizam". Šta je sa SDA? Šta je s ponavljanjem Miloševićevih fraza: jedan čovjek - jedan glas? Sa prevarom tipa Komšić i ukidanjem konstitutivnosti? Gudite istu priču od 1992, postali ste karikatura
Heljp ! Kmeee ! Vi intelektualci ??? Više obraza i časti ima prosječna prodavačica ljubavi .
Srba 10miliona, Hrvata 5miliona, Bosnjaka 2miliona. Nas 2 miliona protiv vas 10miliona bez borbi protiv Hrvata smo se borili 90-tih. To je isto kao da Srbiji Turska objavi rat i napadne je. 50miliona naprema 10miliona. 5/1 Sad razmisli o casti i obrazu. U takvom omjeru snaga nikada Bosnjaci nikoga ne bi napali. To je kao u skoli kad u coporu 5 djece napada 1 dijete, samo zato sto znaju da 1na1 ne mogu mu nista.