Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam zvala inspekciju da ga prijavim i uvijek cu to da uradim jer prvi on se ogrijesio kada ih je doveo ondje na sunce u onako mali prostor , nehumano i ta zivotinja ima dusu i srce , sram ga bilo i svakog slicnog koji ovako radi uhljupi nek im je na dusu.
Ma ti si pametna vjeruj mi. Tvoj gest je humanost za životinju na 40 stepeni. Bravo ženo!
Trebalo je majmuna staviti u ogradu na ovo sunce 2 dana, onda bi shvatio kakva je to patnja za zivotinju bez obzira sto ce se klati za kurban. Idiot.
A žasti ne uklonite onoga ispod petlje?
@ljutit, Svaka cast Nema sevapa od ubijanja kroz rituale u ime multi milijarderskih korporacija koje se zovu religija cija svrha je da ispira mozak I kontrolise ko zivi, a ko ne.
Likovi svaki dan jedu hamburgere a protiv kurbana su jer se ubijaju zivotinje, pa idioti sta mislite od cega jedete meso kupljeno u mesnici ili ono koje dodje u cevapima, da se mozda u plasteniku ne uzgaja to vase meso
Kako bih ja njega stavio u neku rupu dva sa dva, pa nek se i on vrti ovako sve mu hebem seljacko glupo
Da sam ja neko..omogucio bih da se obiljezavanjem ovog velikog praznika postede zivotinje a da se familija , komsije i siromasni pocaste i pomognu na drugi nacin. Mozda da nekom poklonis metar drva ili djeci skolske knjige bi bio veci sevap.?
@antibiotik Trebaš bit ponosan na braću Pakistance...
barbarski cin klanja zivotinja u bilo cije ime zabraniti.
Sarajevo=Islamabad
@rubber_ducky , šta tebi sada krivo što ste džaba rušili džamije. Samo ste nam otvorili oči gdje je naš bedem . Možeš puknuti, ali sutra će se Bajram obilježiti uz kurbansko meso i baklave. Sva će Bosna sutra jemecima da miriše.
Na šta vas podsjeća ova slika, zapitajte se
@MarimJa ...naslovnicu bliskoistočnog sado-mazo porno magazina?
@MrKrky nije to, dumaj dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aj pa i bajram nam zabrani Dino, šta sad da radimo
Hahahaaa.. Pa nema niko nikakvo odobrenje.. čuj inspekcija....subotom. hahahaaaaaaaa
Jadan covjek seljak ne može ni za Bajram da zaradi koju marku.A ovi sto uvoze iz Poljske Kanade Mađarske mogu sve U njih se obrcu miljoni maraka a seljak ne može ni hiljadu maraka odma ispekcija A ova ista ispekcija pravim švercerima ne smije nista. Seljak je uvjek bio doljni.
@moRamo Vjera te netjera ni da udjes, ni da izadjes. Sa srecom
OK to je u redu ali šta je sa nelegalnim ljetnim baštama i proširenjima istih za destine metara,šta je sa nelegalnom prodajom hrane naveče na šetalištima i tu je velika mogućnost zaraze.