Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi sta rade od ovog covjeka. Jedini iz SDA koji izgleda pokusava raditi po zakonu zbog cega ga sad "ganjaju". Puna podrska za Rifata.
nema zakona u SDA, ovog ce covjeka ubiti stoposto
@TVRTKOprviKOTROMANIC pa uvijek moze "sacuvati obraz". Podnese ostavku iz moralnih razloga. Ali draga stolica i pristace na sve...
Poštovanje prema osobama koje se bore protiv korumpirane SDA,a to jeste ovaj čovjek,a inspekcija je dobrim djelom zatrovana jer sa njom upravlja vedeta novogradske struje,dotična Jagoda!
Ovaj covjek na zalost radi po uputstvima predsjedavajuceg SK Sarajevo a koji je vec poznat po rastrosnosti tudjeg novca. Treba podrzati ministricu obrazovanja koja hoce uvesti red a ova dvojica prava suma dija odnosno zatvor zbog zloupotrebe polozaja
S Romanije vuk ljuti zavija, gdje si sada Schiffer Claudia ?
Hajmo! Press konferencija!
Koja papiga, pa još rektor.Samo u BiH.
Ja lijepog ovog gosp.prof.dr Škrijelja pravi holivudski glumac.
Dajte ovom čovjeku smjenu, ako ga ostavite na ovoj poziciji neće dočekati kraj mandata...
Teški papančeros. Fuj
Maknite ovu rugobu više! Dana nema da nas ne prepadate s njegovim likom! Dođe mi da povratim od ove papanske face.
Ljudi moji, je li se ovo Rifko usr'o? Djeluje mi kao da izgovara "Evo se usrah" ...
Jeste ružan Bože dragi!!!
Brukas se Škrijelju!!!
Ja stoke ovog Skrijelja,majko mila.Djubre jedno.Eto sad ce biti opet mu Sebija kriva.Svaler sandzacki Proali.
A što klix majstorski stavi ove nakaradne slike na svakom članku
@rukajeevvako Ja mislim da ni na ličnoj vako loše nije ispo hehehhe
Monstrum
Kada se to rješenje malo bolje pogleda - nezakonito je. Onaj ko ga je potpisao prekršio je najmanje dva zakona i treba mu pod hitno oduzeti pravo na potpis bilo kakvog papira!
Moj Rifate izgubio si I ono malo kredibiliteta što si imao praveći savez sa Konakovicem. Dozvolio si Da budeš njegova marioneta.